viktnedgång nyttig mat Alla hälsosamma viktminskningstips bör innehålla denna hemliga viktminskningstips

träning viktnedgång Alla hälsosamma viktminskningstips bör innehålla denna hemliga viktminskningstips

Medan det fortfarande inte finns en ‘magisk fettförlustpiller’, kan lustdräktentusiaster ta extremt bekvämt med att veta att de senaste studierna visat ett välkänt tillägg bevisar inget annat än mirakulös. Den här hälsosamma riktlinjen bör läggas till alla viktminskningstips du någonsin har läsa.

De enorma hälsoeffekterna av essentiella fettsyror har varit kända under en tid, men vad är nästan häftigt är den senaste undersökningen som också citerar viktminskning fördelar. I en maj 2007 studie publicerad i American Journal of Clinical Nutrition nämns detta, ‘Testgruppen som införlivade essentiella fettsyror i sin viktminskning plan förlorade mer kroppsfett än alla andra testgrupper i kombination.’ Detta är stort oavsett vilken hälsosam viktminskning diet du kan följa.

Även om det inte är känt exakt varför väsentliga fettsyror betecknas nödvändiga eftersom de inte kan produceras av kroppen och måste konsumeras genom kost förbättra viktminskning insatser tror jag det kan bero på flera anledningar:

1. Forskning har visat att DHA kan förhindra omvandling av fettceller till fettceller och döda dem innan de blir permanenta fettceller.

2. Fiskolja har förmågan att öka röjningen av vissa typer av fettceller tillsammans med fetter som följer en måltid. Detta kan ha en positiv effekt på hur din kropp använder lagrad fett.

3. Fiskolja kan sänka hjärtfrekvensen och därigenom öka arbetsnivån eller ansträngningen som behövs för att nå önskad intensitet. Sammantaget kommer du i huvudsak att bränna mer kalorier. Detta visade sig vara sant i en nyligen genomförd studie avslutad i Australien och undersökte effekten av motion och fiskeolja på viktminskning. Forskare fann att med kombinationen av träning och fiskolja kommer det att leda till en ökning av fettförlusten.

4. Fiskolja ökar oxidationen av fetter i fettceller. Din kropp brinner mer fett som energi istället för att lagra det.

Med den överväldigande kliniska forskningen som pekar på behovet av essentiell fettsyratillskott bör de flesta fitnessentusiaster integrera dem i sina hälsosamma viktminskningsdieter och hälsosamma ätplaner. När det gäller att rekommendera ett varumärke av fiskolja måste jag erkänna att jag är partisk eftersom jag är direktör för forskning och utveckling för Prograde Nutrition. Vad jag kommer att berätta är att inte skimp och få de billigaste fiskoljepillerna på marknaden. Kvaliteten kommer med ett pris. Fördelarna med den här produkten är så upprörande att det skulle vara dumt för mig att inte förskriva dem till nästan alla mina klienter. Lägg till det här på din lista med hälsosamma maträtter.

1. Hill AM, Buckley JD, Murphy KJ, Howe PRC. När man kombinerar fiskolja med regelbunden aerob träning förbättras kroppssammansättningen och riskerna för kardiovaskulär sjukdom. 2007, sid 1267 1274.

2. Kim HK, Della Fera M, Lin J, Baile CA. Docosahexaensyra hämmar adipocytdifferentiering och inducerar apoptos i 3T3 L1 preadipocyter. Journal of nutrition2006; 136: 2965 2969.

3. Smith BK, Sun GY, Donahue OM, Thomas TR. Övning plus n 3 fettsyror: additiv effekt på postprandial lipemi. Metabolism 2004; 53: 1365 1371.

4. Flachs P, Horakova O, Brauner P, Rossmeisl M, Pecina P, Franssen van Hal N, et al. Fleromättade fettsyror av marint ursprung uppreglera mitokondriell biogenes och inducera beta-oxidation i vitt fett. Diabetologia 2005; 48: 2365 2375.
viktnedgång nyttig mat Alla hälsosamma viktminskningstips bör innehålla denna hemliga viktminskningstips