viktminskning träning Alabama och Florida

gå ner 5 kg på 2 veckor Alabama och Florida

Mobile, AL (WKRG) Thack Dyson med St. Paul Episcopal Church i Daphne förenar oss för att prata om den kommande säsongen av Lent. Här är en titt på vårt samtal:

Tchad: Vi ville prata Lent, vi kommer närmare. Vad är det? Lent (från ett gammalt engelskt ord som betyder ‘våren’ tiden för förlängning av dagar) är den penitentiska 40 dagarsäsongen (utom söndagar) före påsken. Säsongen börjar med Ash Wednesday, som är den 14 februari i år. De 40 dagarna är symboliska för Kristus 40 dagar i vildmarken. Lentens fyrtio dagar sträcker sig från ash onsdag till heliga lördag.

Tchad: Vad är några bra sätt att observera lånat enligt din åsikt? Vi uppmuntrar folk att observera en helig utlåning, genom självkontroll och ånger. Detta görs genom bön, fasta, självförnekelse, läsning och meditera på Guds heliga ord, företagsdyrkningar och barmhärtighetshandlingar.

Även om bön bör vara en daglig disciplin 365 dagar om året ber vi våra folk att börja och sluta varje dag med bön under lånet. Detta inkluderar att läsa dagstidningen (morgon, kväll och familjebön) från boken med gemensam bön. Bön kan också innehålla något så enkelt som att säga nåd före måltiderna. Vi påminner människor att om de ber dagligen, kommer de att få en tydligare syn på den uppståndna Kristus i påsk.

En annan disciplin innefattar fasta och avhållande. I det här fallet innebär avhållsamhet att man tar bort vissa livsmedel från din kost (vanligtvis genom att inte äta kött) och fastande sänker kvantiteten, vilket vanligtvis betyder att man hoppar över en måltid och mindre portioner. Regeln är därför ‘hålla den mindre och hålla den enklare’. Don äter så mycket under lånet. Inte för att du nödvändigtvis måste gå ner i vikt, men för att praktiken ger dig styrka i ditt andliga liv genom att försvaga attraktionerna i de saker som distraherar oss från vårt förhållande till Gud.

Att läsa skriften är en annan Lenten-disciplin. Med vårt dagliga kontor har vi tilldelat bibelvärden för varje kalenderdag. Dessa avläsningar anges också i vår dagliga hängivenhet, framåt dag för dag. Det är tröst, insikt, uppmuntran, nåd och mycket mer i Skriften.

En annan Lenten-disciplin är företagsdyrkan. Företagskyrkan är en grundläggande kristen plikt. Att göra så ger oss förståelse, stärker vår tro, ger oss hopp, fyller oss uppmuntran och ger oss den första handens erfarenhet av att vara älskad av Gud. Företagskyrkan ger oss också möjlighet att älska andra mer fullständigt. Det finns inget vi kan göra på söndagsmorgon som är viktigare än att vara i Guds hus och matas Kristi kropp och blod. För detta ändamål försöker vi uppmuntra människor att göra sitt engagemang för att inte missa en söndag under lånet.

Slutligen uppmuntras andliga och korporliga barmhärtighetshandlingar under lånet. Barmhärtighetens andliga handlingar innefattar: tröstande i sorg, som bär ondska tålmodigt, förlåtande andra och förbedsbön. Korporliga barmhärtighetshandlingar inkluderar: matar de hungriga, ger drycken till de törstiga, klär de nakna, visar gästfriheten till den främling, besöker de sjuka och tjänar till fångar.

Tchad: Varför uppmuntrar vissa kyrkor människor att ge något för Lent? Vi uppmuntrar att ge upp lån till Lent för att hjälpa människor att fokusera mer på deras förhållande till Gud. Lent är en säsong med självkontroll. Vi ska fråga oss vad har vi gjort, eller lämnat sig oåtkomligt, som har skiljat oss från Gud? Vi borde ärligt fråga oss: ‘Vad ska jag göra eller släppa för att vara tillbaka i rätt förhållande med Gud?’ För detta ändamål ger vi upp de saker som har hjälpt till att driva denna kil mellan oss och Gud.

Vissa människor tror att fasta eller ge något upp för Lent innebär att ge upp vissa syndiga nöjen. En person berättade en gång för att hon ‘gav upp socker i sitt kaffe för Lent.’ Även om det var en väl avsedd gest, saknade hon punkten. Att göra utan socker i ditt kaffe är inte en handling av straffande självförnekelse. Det förstör bara en anständig kopp kaffe. Nej, självförnekelse bör gå djupare. Vi borde avstå från alla de saker som distraherar oss från Gud och älskar vår nästa. Vi bör avskräcka oss från vår olösta ilska, vrede och svartsjuka. På deras plats borde vi lägga på mantlarna av kärlek, förlåtelse och nåd.

Tchad: Vad är lektionen från utlåning du vill att folk ska lära sig?

Lent är en omvänd tid. Det är dags att vända tillbaka Gud. Det är när vi kallas för att göra en andlig ‘U tur’. Den grekiska termen för detta är metanoia eller omvändelse. Liksom den förlorade sonen, vi kallas för att gå tillbaka till var vi är älskade ovillkorligen. Detta skulle vara för oss i Kristi räddande omfamning. När vårt förhållande återställs, kommer vi också att kunna älska oss själva och varandra som Kristus älskar oss.

Tchad: Vad är det som låtsas om du tror att människor saknar eller har svårt att förstå? Många tycker inte om att de har lånat på grund av missuppfattningen att det är en säsong med andlig självkvotering. Vi är inte kallade för att spendera säsongen av Lent slår våra kistor och säger, ‘Jag är en värdelös syndare.’ I stället bör vi tacka Gud, vi är älskade, trots våra syndiga naturer, och arbeta mot återställandet av våra relationer med Gud och varandra.

Tchad: Vad tycker du om den här säsongen? Jag älskar säsongen av lånat. Det är dags för mig att ta reda på min egen andliga resa och göra det ibland svåra och nödvändiga arbetet med att bygga upp mina relationer med Gud och andra. Det gör påskdagen mer meningsfullt för mig och hjälper mig att leva ett påskliv resten av året.
viktminskning träning Alabama och Florida