viktminskning app Al Kooper och The Funky Faculty skiner på Long’s Park

gå ner 10 kg på en månad Al Kooper och The Funky Faculty skiner på Long’s Park

Steve Kurtz of Lancaster gick upp till Harrisburg International Airport i helgen för att plocka upp ‘en lägre nyckel kille, men någon som är en väldigt integrerad del’ av rockmusikhistoria.

‘Men det är alltid kvar där, bakom dig själv. musiken.’

Några minuter senare kom den tysta, mjuka talaren Kooper ut, och åtminstone vid första rodnad kanske du inte tror att det var killen vars tangentbord en gång bar Bob Dylan ‘s’ som en rullande sten ‘.

Men när Kooper, med en boost från ett band som han kallade ‘The Funky Faculty,’ sparkade in, fick publiken av flera hundra till tusen fans i parken en behandling.

Som i en anslutning till legender som Dylan och Blood, Sweat Tears från en blues rockin ‘utövande av toppnivå, även vid 65 års ålder.

Kurtz hyllade, ‘Han kunde inte ha öppnat med en bättre sång!’, Som Kooper lanserade sin uppsättning söndagskväll med ‘gröna lökar’ och det var mycket mer bluesrock att komma.

Men även låtar som ‘Sixteen Tons’, den gamla slaget för alla från Tennessee Ernie Ford till Frankie Laine och Koopers egna ‘största pengarvinnare’, hans komposition ‘Jag älskar dig mer än du någonsin vet’, en 1972 slog för Donny Hathaway.

Oavsett om han är bakom tangentbordet eller på framsidan med sin elektriska gitarr såg Kooper, som har kämpat med synproblem efter operationen under de senaste åren, fortfarande noga den bekväma rock-n-rollveteranen han är.

‘Det här kan vara den näst bästa versionen av den här låten du kommer att höra,’ skämtade han, andra till Ray Charles-versionen, genom att introducera ‘Just for a Thrill’.

Kooper gjorde också en livlig version av en sång av Dylan, som Kooper hjälpte med att gå elektriskt för 40 år sedan, ‘Det går mycket att skratta, det tar ett tåg att gråta.’

Kooper var det senaste exemplet på artisten arrangörer av Long’s Park Summer Concert Series, som hoppas kunna ta med till Lancaster, en topp tjänsteman där det sägs söndag.

‘Vi lägger verkligen tonvikt på vad vi kallar musikalisk integritet’, säger Stella Sexton, direktör för sommarmusikserier, och tittar på den sista minuten som kommer efter (downour) publiken som bär täcken och lawnchairs.

‘Sannerligen vi’ letar efter namnigenkänning till viss del, och vi vill göra en mängd olika genrer, men det vanliga temat är. är de verkligen bra musiker, och gör de på en riktigt bra show? ‘

Kooper gjorde det säkert och visade söndagen under hans två timmars show varför han kunde vara ett svar på en trivia fråga.

Som i, som (A) bildade Blood, Sweat Tears, (B) spelat omfattande med Dylan, Jimi Hendrix och Who, och (C) skrev megatreffet från 60-talet, ‘This Diamond Ring’, bland många andra påståenden till berömmelse?
viktminskning app Al Kooper och The Funky Faculty skiner på Long's Park