vad ska man göra för att gå ner i vikt Alla utrustade för

lchf gå ner i vikt snabbt Alla utrustade för

Skratta kan hjälpa dig att gå ner i vikt, minska stress och förbättra din hälsa, så Essence of Red, en grupp hjärthälsebevisade volontärer, gav en hel dos komedi till en stor folkmassa tisdag kväll på Indiana Theatre.

För ett sjätte år har Essence of Red Committee sponsrat hjärthälsovården, som särskilt riktar sig till kvinnor. I år uppmanades dock männen att delta och, liksom kvinnorna, ha på sig röd.

‘Det är kul att se alla människor ha på sig rött’, säger Kristi Whitacre, en av arrangörerna. Sedan starten 2009 har Essence of Red höjt mer än 25 000 dollar för lokala hjärthälsoprogram och utbildning, säger hon. Det har bidragit till American Heart Association, Wabash Valley Mended Hearts, American Red Cross och hjärtat hälsosam matlagningskurser.

Biljetter till årets Essence of Red-händelse på Indiana Theatre var 25 dollar. Mer än 230 biljetter såldes i förväg med flera mer sålda vid dörren, sa Whitacre. En tomt höjde mer än $ 1.000.

Höjdpunkten i evenemanget var Jan McInnus, en stand up komiker från Los Angeles, som fick mycket hjärta hälsosamt skratt att prata om familj, jobba och vara en enda baby boomer.

‘Whatdaya betyder att du’ vann ‘vårdnaden av dina barn?’ hon mindes om att fråga en före detta pojkvän med tonåringar. Om tonåren var priset i en lotteri, skulle ingen köpa en biljett, sa hon.

McInnus sa att hennes erfarenhet med barn är begränsad mestadels till hennes nischar och brorson. Hon hade problem med en ung brorson som hon barnpassade en gång tills hon kom ihåg hur mycket hennes hund lugnade sig efter att ha blivit neutraliserad.

‘Min bror var dock arg,’ skämtade hon.

När hon var tonåring arbetade McInnus för sin farbrors begravningsbyrå. ‘Han betalade mig inte, men jag fick mycket trevliga kläder och smycken,’ sa hon.

Mellan skämt påminde McInnus sin publik om hur viktigt skratt kan vara för en god hälsa. Det kan även främja viktminskning som det bränner kalorier. Hon uttryckte också skepticism om kramdieten, och påminde sin publik om att kramdieter som heter vissa människor alltid ser dåligt ut när dessa människor dör. Uppfinnaren av Atkins-dieten är död, men ‘du vet vem som fortfarande lever, Ronald McDonald. Och han ser också ganska bra ut!’ Hon sa.

Dr Ahsan Mahmood, medicinsk chef vid Hamilton Center, en av titelens sponsorer av evenemanget tillsammans med Union Hospital, hade några mer allvarliga kommentarer tidigare på kvällen angående hjärthälsa och stress. Stress kan leda till andra problem i samband med hälsoproblem, såsom högt blodtryck, alkoholmissbruk och sömnstörningar, sa han.

‘Stress kan döda dig’, sa han och uppmanade alla som deltog i att få sina hälsoskärningar.

Essence of Red-händelsen är en ‘underbar sak’ värd att stödja, säger Bonnie Carle i Terre Haute, som deltar i ett tredje år. Medan vi ofta associerar hjärtsjukdomar med män, ‘det här är att erkänna att detta också är ett allvarligt problem för kvinnor’, sa hon.

ArticlesBreakup föregick skytte deathTwo shot, poliser sparkade på, standoff ensuesPutnam Street överlevandes konto avslöjade i domstol filingHomicide misstänkt sköt och dödad efter 20 timmars standoffStandoff på First Avenue fortsätter, polisen bekräfta tidigare homcideOnline romantik går dåligt, slutar i stöld avgifterUPDATE: Standoff slutar med misstänkt död, offerets dödsorsak släpptLymsjukdomen är väldigt verklig i Wabash ValleyTimeline: Mord, uthållighet och misstänkt skott av policeGunman sköt, dödad av polisen tentativt ID ‘d
vad ska man göra för att gå ner i vikt Alla utrustade för