träningsprogram gå ner i vikt Allen nöjd med första övningen av förskolan

gå ner i vikt löpning Allen nöjd med första övningen av förskolan

BLOOMINGTON, Indiana Indiana sparkade av förseasonens övning onsdag morgon med en hjälm bara träning på träningsfälten bredvid Memorial Stadium.

Det fanns ingen media tillgänglighet, men Allen pratade med medarbetare i media efter den första träningen och sa att han var nöjd med den första ansträngningen.

‘Jag tycker att barnen svarade riktigt bra,’ sa Allen. ‘Jag älskade energin, jag älskade attityden och jag älskade hur offensivet slutade i slutet. Försvaret gjorde några bra saker idag. Det är vad du vill, lite fram och tillbaka mellan laget. Det var en bra första dag med många positiva saker. ‘

Allen sa att han tyckte om den anda och konkurrenskraft han såg i den första praktiken.

‘Vi hade några scuffles idag, som, som jag sa till dem, är jag okej så länge de lämnar den på fältet,’ säger Allen. ‘Om du spelar på hög nivå, tävlar och kämpar mot detsamma killar varje lek, det kommer att hända. Jag älskade konkurrenskraften i dag. ‘

IE kommer att ha sin andra preseason övning, bara hjälmar bara, på torsdag eftermiddag. Den första övningen i fulla kuddar kommer att vara på söndag eftermiddag.

INGEN POSITION ÄNDRAR PLANERADE

När Allen träffade media tisdagen sa han att det inte fanns några nya positionändringar att meddela.

‘Det är inte något annat än våren att falla på den här tiden’, sa Allen. ‘Självklart har vi några freshmen som vi tog med med idén om att du får de bästa spelarna du kan och sedan ta reda på var de ska spela senare.

‘Jag har några killar i mitt huvud just nu så. Jag vill inte ge specifika namn just nu eftersom de bara kom hit. Vi ser hur allt spelar ut. Det finns tre eller fyra killar i den klassen som vi ska börja (i en viss position) och sedan se hur de utvecklas. Det kan finnas några ändringar där. ”

Allen sa som preseason camp går längs, det kan också finnas några justeringar gjorda som kräver en förändring eller två.

En spelare som flyttade på våren var Redshirt junior Kiante Walton, en tidigare säkerhet som nu är på linebacker. Allen sa att Walton kommer att spela linebacker år 2017. Han är listad som nr 2 linebacker bakom Tegray Scales.

‘Han är en kille som jag vill ha och är utmanande att gå upp för att hjälpa oss,’ sa Allen. ‘Han är en kille som är extremt atletisk, mycket stark. Från ett tyngdrum och testperspektiv är han en av våra bästa killar. Vi behöver honom att vara hälsosam och bidra. Så det var en som vi bytte. Annars än det ser jag att det är ganska konsekvent från våren till hösten. ”

REDSHIRT ELLER PLAY RIGHT AWAY?

På senare år har Indiana spelat en hel del sanna nybörjare.

Men när du tittar på de två första djupdiagrammet för förskolan, innehåller listan bara en sann nybörjare i början.

Det är Ryan Smith, en 6 fot 5 290 pund freshman från Loveland, Ohio. Smith är penciled in som backup på vänstervakt bakom Wes Martin.

Allen skulle vilja hitta ett sätt att redshirt så många sanna freshmen som möjligt. Samtidigt sa han om spelarna är redo att spela direkt från början, spelar de.

‘Jag’ är en kille som skulle älska att kunna redshirt många av våra freshmen, ‘sade Allen. ‘Jag tycker att det är den bästa politiken för mognad, för utveckling, för hela linjen i klassrummet till på träningsfältet och spelområdet. Men om de är redo att spela, kommer vi att spela dem. Jag tror på det.

‘Men jag vet stor bildvis, programutveckling, där jag ser vårt program år efter år efter år, det är vad jag skulle vilja göra. Jag skulle vilja ha den lyxen för att få de där killarna extra år om vi kan. ”
träningsprogram gå ner i vikt Allen nöjd med första övningen av förskolan