träning gå ner i vikt Alex Salmond att avgå efter Skottland rösta nej till självständighet

hur går man snabbt ner i vikt Alex Salmond att avgå efter Skottland rösta nej till självständighet

‘Det skotska folkets beslut att förbli inom Förenade kungariket, samtidigt som de är djupt besvikna för många, kommer att välkomnas av alla som tror att landet kan fortsätta att vara ett exempel på hur olika nationer kan arbeta tillsammans för det gemensamma bästa inom en stat.

‘Det här är ett ögonblick för försoning och läkning, inte jubel eller recrimination. Några av de sår som öppnats under de senaste månaderna kommer sannolikt att ta tid att läka på båda sidor om gränsen.

‘De historiskt nära relationer som har funnits mellan den skotska episkopalkyrkan, Skottlands kyrka och Englands kyrka och vårt långa engagemang i medling bidrar till att göra som våra samhällen inte bara reflekterar över lektionerna i folkomröstningskampanjen, utan engagera sig i leverera den radikala omstruktureringen av förhållandet mellan Skottland och resten av Förenade kungariket för vilka åtaganden har gjorts. ‘

av Richard Halifax, Press. via pressföreningen 9/19/2014 6:45:24

Hollywood-stjärnan Alan Cumming uppmanade kolleger Ja väljare att inte ge upp kampanjer för fler makter för Skottland efter nederlaget.

Han tweeted denna moral: ‘Mina JA vänner, låt oss sätta vår passion för att säkerställa Devo Max-löften som Westminster-anläggningen har gjort till oss levereras.’

Han lade senare till: ‘Ja betyder fortfarande något. Vänligen försök att komma ihåg det.’

X Men-skådespelaren, ursprungligen från Aberfeldy i Perthshire, hade tidigare anslutit sig till Skottlands vice premiärminister Nicola Sturgeon på kampanjspåret för en oberoende Skottland.

av Richard Halifax, Press. 19.9.2012 14:51:39

Och Plaid Cymru-ledaren Leanne Wood, vars party slängde sig bakom Ja-kampanjen, sa att status quo inte längre kunde vara kvar.

‘Wales kan inte längre vara en åskådare i sin egen nationella resa’, sa hon.

‘Westminster-partierna gjorde specifika löften under folkomröstningskampanjen och i Wales har festerna i London föreslagit en förändring av takt i fråga om decentraliserande makt till Walesens folk.

‘Alla erbjudanden till Skottland måste erbjudas Wales också. Det är så mycket som vi borde förvänta oss.

‘Wales ska inte behandlas som andra klass i Skottland.’

av Richard Halifax, Press. via pressföreningen 9/19/2014 07:06:32

Han sa: ‘Engelska är 86% av befolkningen i denna union. De har blivit borta från allt detta under de senaste 18 åren. Vi har fortfarande en situation där skotska parlamentsledamöter kan rösta i kammaren om engelska enda frågor. Jag tror att det mest engelska folk vill ha är en rättvis bosättning.

‘Herr Cameron i morse, som en sista minuten åtgärd än en gång, har beslutat att sätta William Hague i uppdrag av en kommitté för att försöka knyta samman en lösning.

‘Vi hade bättre fått en konstitutionell konvention som satte upp PDQ (ganska jävla snabbt), så vi kan få de bästa konstitutionella hjärnorna i det här landet att arbeta för det. Jag tror inte att William Hague och en kommitté kan arbeta ut det här. Jag tror att vi behöver en ordentlig, öppen debatt. ‘

av Richard Halifax,
träning gå ner i vikt Alex Salmond att avgå efter Skottland rösta nej till självständighet
Press. 19.9.2012 14:28:05

Frågade hur engelska parlamentsmedlemmar skulle kunna ges möjlighet att rösta om engelska angelägenheter utan att underminera parlamentet, sade Farage: ‘Mitt förslag skulle vara att vi gör det inom den byggnaden, att vi har dagar när skotska, irländska och walesiska parlamentsledamöter är inte i kammaren och inte rösta, så vi har ett engelskt parlament och vi gör det inom Westminster-palatset. Jag tror att det istället för att gå till Shrewsbury och att bygga en ny byggnad är rätt sätt att göra det. ‘

av Richard Halifax, Press. via pressföreningen 9/19/2014 07:29:13

Deltagandet på 84,5% toppade det föregående bäst av 83,9% registrerat i 1950-valet och dvärgade talangerna i de senaste Westminster-omröstningarna, vilket såg 65,1% röster 2010 och 61,4% 2005.

Sammanlagt 3 619 915 kommer att ha inkluderat många väljare som aldrig hade kastat sin omröstning före eller hade stannat ifrån vallokalerna i många år.

Undersökningen markerade också ett historiskt genombrott genom att tillåta 16 och 17-åringar att rösta i ett nationellt val för första gången något som kampanjer, bland annat Arbetsskuggschefsminister Jim Murphy, bör utsträckas till allmänna val.

av Richard Halifax, Press. via pressföreningen 9/19/2014 7:30:13

Turnout höjdes över Skottland, eftersom väljaren engagerat entusiastiskt i vilka båda sidor beskrivs som en ‘en gång i en generation’ möjlighet att forma sin nations framtid.

Men särskilt höga nivåer registrerades i East Dunbartonshire (91%), East Renfrewshire (90,4%) och Stirling (90,1%).

Relativt färre människor gick till undersökningarna i de urbana fästningarna där Yes Scotland var beroende av ett stort antal supportrar att visa sig, till exempel Glasgow (75%) och Dundee (78,
träning gå ner i vikt Alex Salmond att avgå efter Skottland rösta nej till självständighet
8%).