snabba dieter Albany Crossfit öppnar ny anläggning på Clifton Park

gå ner fem kilo Albany Crossfit öppnar ny anläggning på Clifton Park

COLONIE ‘Låt oss göra det här!’ Tänkte Jason Ackerman, ägare till Albany Crossfit, efter att många av hans klienter hade bett honom öppna en ny anläggning i Clifton Park. Albany Crossfit har sett sina framgångar på en mycket kort tid när De öppnade för företag för fyra år sedan. De expanderade nyligen för att inkludera en ny plats på Clifton Park.

‘Clifton Park verkade som den naturliga progressionen. Det är tillräckligt för att det kan dra in i en helt ny kundkrets, men nära nog är vi inte nöjda med pendling och några av våra nuvarande medlemmar kan dra nytta av både gym,’ Ackerman sa. ‘Vi gjorde lite forskning och fann att ingenting i Clifton Park var riktigt som vi gör.’

Albany Crossfit erbjuder ett alternativ till den traditionella träningsupplevelsen, och erbjuder ett utmanande träningsprogram, som ändras dagligen med varierad styrketräning och funktionella rörelser på hög intensitetsnivå.

De tog över Tae Kwon Do-studion där Master Pai flyttade sin anläggning till baksidan av byggnaden så att Albany Crossfit kunde utnyttja utrymmet i fronten. Ackerman sa att det tog tre månader för att slutföra renoveringarna.

‘Vi var tvungna att sätta upp väggar, [installerade] nya badrum. Vi hade en helt ny uppbyggnad av stationen, mycket måleri och många [andra] små saker’, sa han. ‘Vid Albany Crossfit gjorde vi mycket av det här med tiden, men vi hade en bättre uppfattning om vad vi ville ha med detta var vår andra plats så vi gjorde det genast.’

Albany Crossfit har några skillnader som gör att de skiljer sig från andra fitnesscenter i området; Den största skillnaden är att de verkligen bryr sig.

‘Vi älskar våra idrottare, vi vill att de ska dyka upp och vara det bästa de kan vara. Om vi ​​inte ser dem, ringer vi, text eller e-post. Det här är vår passion och det är mycket tydligt för alla våra medlemmar, säger Ackerman. ‘För det andra ger vi resultat. Crossfit, vanliga och enkla verk. Det är hårt arbete, men det fungerar. ‘

För att visa sin öppenhet och för att upprätthålla företagets integritet erbjuder de en gratis provperiod för personer som är intresserade av att bli nya medlemmar. Detta låter folk komma in och se deras toppmoderna utrustning och vad som går på klasserna.

När en person registrerar sig för att vara medlem, måste de gå igenom sitt ‘On Ramp’ -program. Under två veckor lär fitnessinstruktörerna nya medlemmar hur man utför rörelserna på ett säkert och effektivt sätt, samt ge dem en god förståelse för Crossfits metodik.

Om någons mål är att förlora 30 pund, kommer en fitnessexpert att sitta ner med dem och diskutera deras alternativ och strategier för att inte bara förlora tyngden utan bibehålla vikten.

När någon utbildar sig och om de känner sig bekväma i sin förmåga att hantera träningsrutinerna, kan de delta i klasserna.

‘Vad de flesta inte förstår är att vi har alla former, storlekar, åldrar och idrottsförmåga,’ sade Ackerman. ‘Crossfit är inte bara för de unga och redan i form. Några av våra bästa idrottare är 50 plus år gamla eller har tappat över 20 pund. CrossFit är för alla. ‘

Personalen arbetar hårt för att hålla en positiv atmosfär och att ge en stark känsla av gemenskap bland medlemmarna. Ackerman sa att han har skapat en plats där alla känner varandra vid namn. Det är inte ovanligt för medlemmarna att slå upp en vänskap, gå ut och resa tillsammans. Vissa har till och med blivit gift.

‘En av de saker som är verkligen anmärkningsvärda om Crossfit till mig är comradariet. Det gör det möjligt för dessa träningspassar’, säger Sandra Goldmeer, som publiceras på Albany Crossfits hemsida. ‘Jag kan inte föreställa mig, även med alla utrustning till mitt förfogande, gör denna nivå och intensitet träning på mitt vanliga gym. Jag skulle bara inte skjuta mig på samma sätt. Jag känner mig väldigt lycklig att ha hittat Crossfit. ‘

Många av de vanliga misstag som människor gör efter att de har jobbat i ett tag, sade Ackerman långsamt att låta sina dåliga vanor krypa tillbaka i sin livsstil. Den som dieter och övningar vet att träna ensam kommer inte att hålla ner tyngden.

‘Lyckligt för oss Crossfit är ett bra stödsystem, när våra idrottare gå ner i vikt, håller de sig i allmänhet bra!’ han sa.
snabba dieter Albany Crossfit öppnar ny anläggning på Clifton Park