smoothie gå ner i vikt alkohol vinst i popularitet

bli smal på 4 veckor alkohol vinst i popularitet

TORONTOA man verkar vara i hans tidiga 20-talet och bär en bakåt baseballlock häller en Budweiser i en tom plastflaska medan han sitter på soffan.

Bredvid flaskan finns en blåfärgad cykelpump med nålen genomborrad en kork i slutet.

Han beskriver sig som Beast, och på videon som han laddar upp på YouTube blir han druckig utan att dricka 1 Alkoholdroppe visar han tittarna hur man kan dämpa sprit.

har försökt gå ner i vikt, förklarar han till kameran. har försökt hålla kaloriintaget lågt, men samtidigt vill jag gå ut på helgerna och få en framväxande trend av alkohol eller alkohol utan vätska (AWOL) blir allt populärare bland universitet och högskolestudenter som säger en snabb slår av sprit är mer intensiv än att sopa lite några öl under en natt ute.

Men en Toronto-medvetenhetsorganisation är bekymrad över att koncentrerade ångor snabbt kan öka risken för alkoholförgiftning.

största bekymmer är att det är ny, det finns ingen forskning för att visa dig hur mycket det är för mycket, säger Seth Fletcher, chef för program för rådet om narkotikamissbruk.

kan göra det så snabbt och det bara förbi din kropps naturliga elimineringsfunktioner att säga, hade för mycket alkohol. Din kroppsliga kamp är att kasta upp för att minska alkoholförgiftningen. Det finns ingen kontroll och balans när du inhalerar den. en person konsumerar alkohol, toxinerna absorberas i mage och tarmar, sedan metaboliseras i levern. När alkoholen omvandlas till ånga och inandas, går rökgasen direkt till lungorna, hjärnan och blodbanan och effekterna känns nästan omedelbart.

Med andra ord kan du bli full, snabbt utan att ens veta det.

Det finns flera sätt att dämpa alkohol, bland annat med att placera vätskan över torris och inandas ångorna på så sätt. Den vanligaste metoden för universitets- och högskolestudenter tenderar att använda en plastflaska och fylla den med sitt föredragna val av sprit. Sedan korkar de flaskan, sätter i en nål fäst på en cykelpump och pumpar flaskan full av luft. Syret blir infunderat i alkoholen, och de kommer att kasta av korken och suga upp ångorna så.

verkar som om effekten är om du har en drink om du inhalerar det eller sväljer har samma förgiftande effekter, sade Fletcher. kommer att dyka upp på ett blodprov. Men det är mycket snabbare. uppenbarligen finns det ingen baksmälla. med ångpannor som dyker upp på lokala stavar, vissa dubbar dem dagkroken. sade att denna metod att få laddad är tilltalande för åldersgruppen 18 till 25 eftersom de villiga att experimentera med nya sätt att konsumera alkohol.

Det finns en demografisk som använder den eftersom du inte får samma kalorier när du andas in alkohol. Jag tror att det har ringts, sa han. börjar verkligen hålla fast och börjar verkligen få lite drag i speciellt högskolebarn, det verkar vara den fräscha pojkens mentalitet som är förknippad med den. Emergency Medical Services sade medan de har sett en förekomst av alkoholförgiftning från ångor, de är oroliga om det är en stigande trend.

vi skulle vilja bygga upp medvetenheten om denna praxis, att vi inte stöder det, sade EMS talesman Kim McKinnon. skulle vilja uppmana människor att ringa 911 om de behöver oss. Vi ser regelbundet dessa typer av effekter av missbruk av alkohol och andra ämnen i vår praxis. Polisen kunde inte nås för kommentar om huruvida det är oro för att röka alkohol som kringgår breathalyzerprov.

Under tiden har både Toronto Public Health sagt att rökning alkohol har varit ett problem som deras skadeducerande klinik har sett eller hört talas om över hela staden. Detsamma gäller för centrum för missbruk och mental hälsa. i gymnasier, men det har inte gjorts mycket forskning sedan. Fletcher sa när prevalensen växer, kan det vara nödvändigt att samla in mer data och statistik som omger det.

skulle inte säga det vanligt, sade Fletcher. de senaste 18 månaderna började det verkligen spika och det blir populärt. Vaportini håller på att göra sin kanadensiska debut.

En Chicago-baserad entreprenör tar med sig hennes produkt, som hon mästar som ett nytt sätt att konsumera alkohol, till Toronto i sommar. Vaportini är en glasboll som sitter ovanpå ett metallringglas över ett vanligt glas. Värmen från ett tänt ljus ökar temperaturen på alkoholen och efter fem minuter finns det tillräckligt med ånga du kan suga upp genom glasstrået i sfären.

har haft så många order från Kanada, så att varför vi ska göra en marknadsföringstryck för fler barer (att köpa), säger Julie Palmer, som skapade produkten. kalori sak är en riktigt stor affär och inga föroreningar. sade sedan hon lanserade produkten i januari har hennes kundbas i åldrarna 21 till 45 vuxit till tiotusentals världen över som har köpt $ 30-kit. Alkoholer med 70+ bevis rekommenderas för användning.

Palmer avfärdar farhågor om alkoholförgiftning när anda inandas och säger att du känner effekterna omedelbart. En sipp från Vaportini-strået motsvarar en dryck av en drink.

kan bli helt berusad på detta eftersom effekterna också slits av direkt, sa hon. varierar beroende på person till person. Vi har fått experter att det är mycket säkrare eftersom det går genom matsmältningssystemet och matstrupen, vilket kan vara irriterat av alkohol. 15 minuter, alkoholen i en drink metaboliseras vanligen, sa Palmer.

skulle ta 20 minuter att göra ett fullskott med Vaportini, och det skulle vara om du inhalerar aggressivt, sa hon. Vaportini, du känner effekterna genast, jag ser inte på något sätt du skulle få alkoholförgiftning eftersom den går direkt in i blodet och förångas i en viss volym (så) du kan andas in i ett helt skott.
smoothie gå ner i vikt alkohol vinst i popularitet