måste gå ner i vikt Alabama ‘Idol’ Ruben Studdard avslöjar nuvarande vikt

hur många kalorier är ett kilo Alabama ‘Idol’ Ruben Studdard avslöjar nuvarande vikt

BIRMINGHAM, Alabama Ruben Studdard har tappat 127 pund de senaste månaderna, men Alabamas första amerikanska Idol-vinnare vet fortfarande hur man fyller upp ett rum.

Sångaren, 35, utstrålar en expansiv atmosfär dessa dagar, på scen och av. Efter en livsbyte erfarenhet på säsong 15 av ‘The Biggest Loser’, verkar den smalare trimmeren Studdard mer säker än någonsin avslappnad, säker, bekväm i sin egen hud.

Studdard känner sig också bra om sitt nya album, ‘Unconditional Love’, en samling romantiska låtar som hjälmats av producenten David Foster. Den släpptes den 4 februari i kombination med ‘The Biggest Loser’ -finalen.

På en ny veckodag besökte Studdard ett besök i Alabama Media Groups huvudkontor i centrala Birmingham. Han kom i avslappnad klänning jeans och en Alabama A hoodie och satte sig för en bred intervju. Under denna timmars samtal pratade Studdard om hans senaste stint på reality TV, hans mål för hälsa och fitness, hans nyfödda musikkarriär och hans planer för 2014.

Idag, i den första delen av en tvådelade serie avslöjar han sin nuvarande vikt och reflekterar på sin ‘Största Förlorare’ resa. Måndagens Q kommer att fokusera på Studdards underhållningsagenda för resten av året, inklusive en biografisk special på BET Centric TV och en turné med Lalah Hathaway.

F: Fans av största förlorare följde dina kampar och framgångar på tv. Hur går det med din hälsokampanj, nu när showen är över?

A: Jag är jättebra. Det har definitivt varit något som har förändrats i livet. Jag har absolut läst om mig själv som en person, och vilken typ av saker jag kan och villig att uthärda för hälsoskäl. Men det var definitivt något som behövdes för mig. Utställningen var om man kan tänka sig att gå in i ett öppet fält och där bara ingenting annat än speglar där, och du har aldrig haft möjlighet att se dig själv i det ljuset. Det som det visar är för dig.

Om du tittar på alla dessa historier, uppnådde de alla i sina speciella karriärer, men den enda vi valde att vända oss bort var vår personliga kamp med vikt. Så att showen gav oss alla möjligheter att se på oss själva i ett realistiskt ljus och vidta åtgärder och ett positivt steg. Jag har definitivt hållit med det.

Fråga: Har du kommit i kontakt med din Loser Trainer, Dolvett Quince?

A: Min tränare Dolvett är fantastisk. Bra om honom är att han inte är en av de personer som gör jobb och går bort från det. Han och jag utvecklade en vänskap som jag förväntade mig. . Många gånger säger folk att vi fortsätter, men de betyder inte det. Dolvett har absolut varit sant att bilda, vägleda mig genom min process hela tiden som showen pågick. Och det lönade sig. . Efter showen var över, förlorade jag 120 pund och jag har sedan förlorat 7 eller 8 pund sedan finalen. Så vad han säger till mig jobbar.

Fråga: Normalt är det oförskämt att fråga någon den frågan, men du öppnade dörren för granskning genom att visas på showen. Kommer människor upp till dig på gatan och säger Ruben, vad väger du?

A: Nej. Jag tror att folk faktiskt kan tro att jag gjorde showen. Det tar mycket hjärta att vara så transparent. Det är inte bara det faktum att du måste öppna dig själv och berätta för din historia. Du måste verkligen ge hela historien. De har en kamera på dig när du pratar med psykiateren och när du pratar med läkaren. Det lagade alla lager av lökan, så folk kan se vem du är. Jag tror att folk frågar mer om hur svårt det var att göra showen än de frågar mig vad min vikt faktiskt är. Jag tror att folk kan se att jag ändrats. Det är synligt.

Fråga: Du måste vara modig för att visa din kropp på den nationella TV: n, helt ner till huden. Var det svårt för dig?

A: Jag kommer att kreditera det till mina år som idrottsman. . Jag närmade sig showen som att jag skulle gå på fotbollsträning. Du vet, övningen är över och vi tar bort våra byxor, skjuter ut och går runt omklädningsrummet tills vi är avslappnade nog att klä på. Jag tittade på det så, för om du inte alltid är självmedveten. . Det är mycket unnerving att ha högupplösta kameror och jag menar inte två av dem, de överallt i rummet, i köket, överallt men badrummet. Så du blir bekväm verkligen snabbt.

Fråga: Har du några kändisbekämpningar om att bli så personlig på TV?

A: Det finns inte mycket folk som vet om mig, och det för att jag har varit i allmänhetens ögon i 11 år. Så jag tror att min hälso profil var förmodligen det enda jag hade lämnat.

F: På showen visade sig att du har typ 2-diabetes. Du visste verkligen det förut?

A: Jag önskar att jag skulle ha vetat. . Vad som var förvånande för mig var hur man kan gå runt ohälsosamt och känna sig 100 procent frisk samtidigt. Jag hade inga symtom på diabetes. Det hade inte varit något sätt för mig att veta om jag hade det. Och jag hade bara en fysisk fem månader sedan. Det var något som hade vänt på sig medan de ledde fram till showen, vilket gjorde för stor tv. Det är väldigt dramatiskt. Om du ser utseendet på mitt ansikte det var verklig chock.

Fråga: Du utförde din nya singel, till Be, på Biggest Loser-finalen. Vad var det för dig?

A: Det var en fantastisk upplevelse, och inte bara för att jag älskar att sjunga. Jag skulle ärligt göra det om jag inte betalades för det. . Jag älskade att titta på alla fysiska omvandlingar, men mest av allt deras mentala förändringar. Du ser personen som du kom på showen med, och de är en helt annan person i finalen. Vi var tillsammans kanske fyra eller fem dagar före showen, och vi var tvungna att gå med alla de medicinska testerna och väga in och allt detta. Det var mycket som gick innan vi gjorde vår tjänsteman väger genom att ni fick en möjlighet att se, mycket som går in i det. De ville se hur vi hade utvecklats fullt ut. Och det var en stor upplevelse. Utsikten på Dolvett ansikte när han såg sitt lag, och alla gick ut, det var jätte coolt. Jag kan säga att han är stolt.

F: Var din producent, David Foster, tänkt att utföra på showen med dig? Vi såg honom på pianot som planerat.

A: Han fick influensa, man. Och han försökte slåss av det, men du vet att han faktiskt kunde öva med en falsk honom den dagen, men du vet, showen måste fortsätta. . Det hur jag visste att han var väldigt sjuk, för om en kamera är på. Han måste verkligen få influensa.

F: Ditt nya album, Love, släpptes den 4 februari, samma dag som Biggest Loser-finalen. Var allt på showen smart tid med händelser i din musikkarriär?

A: Det var verkligen en slump. Det var som om någon ringde och sa att man skulle lägga ut ett album, varför lägger du honom på Loser Jag önskar att jag kunde ha tänkt på det så. Jag kunde inte ha skrivit det skriptet, för riktigt. Jag önskar att vi var så kloka.

Q: Har viktminskningen gjort skillnad för dig som artist? Kan du andas bättre? Har du mer uthållighet?

A: I musik vet du, du har antingen instrumentet eller du. Det finns inget mellan. Pavarotti gick från 300 till 500 (pund) några gånger, och han var fortfarande samma kille. Du har antingen koteletterna eller du tror att det finns något att säga om din nivå av heath och fitness som det gäller din förmåga att utföra och det arbete som måste fortsätta efter konserten. . Jag brukade vara en väldigt glad person efter en prestation, och det berodde på att jag förstod hur jag skulle hantera hela saken.

Mitt jobb går långt efter min prestation, och jag måste ha uthållighet för att kunna göra det, för efter varje prestation är det definitivt en träff och hälsning, det är definitivt fans som vill ta bilder och autografer. Jag vill ge till de människor som ger mig möjlighet att göra ett jobb som jag älskar varje dag. Så nu gör det mig glad att jag har fått mig till en plats fysiskt där jag känner mig mer skicklig att göra allt som kommer med en konsert. Eftersom det inte bara konserten. Människor får möjlighet att se mig utföra på 7 o men de inser inte att du varit uppe sen 7 på morgonen, gör intervjuer och skriv ut, och kommer att ljuga och prata i skolan när du är i en stad. Alla vill ha något. Så det har definitivt förbättrats.

F: Du sa att du skulle shoppa när du gick ner i vikt. Har du gjort det?

A: Jag har shoppat mycket, och det säger jag varje vecka eftersom min storlek har förändrats. Jag försöker shoppa, som relativt billigt på grund av det faktum, tills jag kommer till den plats där jag vill vara. På min födelsedag vill jag, som, bli galen, men jag måste fortfarande se bra ut. Det är bara en del av vem jag är.
måste gå ner i vikt Alabama 'Idol' Ruben Studdard avslöjar nuvarande vikt