kalorier gå ner i vikt alldeles för motbjudande

hur man går ner i vikt alldeles för motbjudande

landslagskapten Claudio Reyna är en man med få ord. Medan vissa har blivit tv-personligheter och andra har gått i coaching, har Reyna tagit rollen som sportdirektör i New York City FC, där han går om sitt arbete i relativ anonymitet, sällan talar för media. Han stannar normalt scenerna som han ser ut att bygga ett mästerskapsteam.

Det är det som vanligtvis diskreta uppfattningar som gjorde Reyna s ord ännu mer ögonblickande då han lät avstå från vad han ser som ett systemiskt problem i amerikansk fotboll. Mäns landslag misslyckas med att kvalificera sig till VM för första gången sedan 1986 med inträffade bara en vecka tidigare, gjorde Reyna inte några ord.

‘Vårt tillvägagångssätt och vårt beteende mot sporten här för att coacha, till allt, är bara fel’, sa Reyna till mål på tisdag. ‘Vi’ är alltför arroganta. Vi är alldeles för motbjudande. Vi är egotistiska och har aldrig vunnit någonting eller gjort någonting, och det är inte fallet runt om i världen. Fotbollsöverföringsnyheter: Senaste USMNT och amerikanerna utomlands rykten

‘Du reser till Spanien, Argentina, Tyskland och du går in i tränare och idrottsledare och det finns en ödmjukhet om sitt arbete som inte finns här, och det är för mig en stor angelägenhet.

‘När du har en besvikelse som förra veckan, och vi har haft tidigare besvikelser, och vi kommer att ha besvikelser i framtiden, men vad vi behöver förstå att det är för mig beteende.

Han tillade: ‘Vi har tränare som tycker att de’ är bättre än de är. Över hela linjen tror vi bara att vi gör saker bättre än vi verkligen gör. Jag menar på alla sätt. Oavsett om det är sändning eller media, coaching, är vi bara inte så långt fram som vi berättar att vi är.

‘Vi behöver lite ärlighet, och förhoppningsvis har det tagit det. Jag tycker att det är för sent. Jag tror att vi har sovit lite åt ratten för länge. ‘

Reyna njöt av en stjärnspelande karriär, som representerade lag i England, Tyskland och Skottland, och tjänstgjorde flera av dem. Den karriären hjälpte honom att exponera för ett brett utbud av tillvägagångssätt för spelet. Fotboll innan han flyttade till NYCFC.

Det han har sett sedan han bosatte sig i USA är en arroganskultur, tillsammans med ett verkligt misslyckande att lära av andra länder och kulturer.

‘Vi har alla dessa länder runt om i världen vi kan lära av och du går dit och du kommer inte att se olika träningssessioner’, säger Reyna. ‘Du kommer att se bra spel och dåliga spel som i någon liga över hela världen.

‘Men den enda sak som vi har’ insåg jag, när vi har vår amerikanska fotboll, går folk utomlands för att lära mig, tror jag inte att de ser folkets beteende och hur de tränar i sitt dagliga arbete. Det är skakningen Jag hoppas att folk inser mer än någonting.

‘Du går till en U 14 och U 15-tränare i Spanien, och de är 10 gånger så ödmjuka än en U 14 eller U 15-tränare i Connecticut, New Jersey eller New York, som tycker att de är nästa Pep Guardiola eller Patrick Vieira .

‘Tills vi inser att vi inte är så bra som vi tror att vi är på alla nivåer när jag tror att vi kommer att fortsätta att vara vad vi är, vilket är mediokerat.’

Medan fotbollsspelet har vuxit på många sätt i USA tror Reyna att sporten inte nödvändigtvis har förbättrats med den tillväxten. Utvecklingsakademin och alla dessa andra saker med framsteg, säger Reyna. ‘Alla dessa saker har skapat en känsla av att vi går framåt, men jag kallar det växande, tillväxt och fler fans.

‘Från den allmänna tillväxtsidan sker det, men går vi verkligen framåt? När jag tittar på vissa nivåer ser jag inte framsteg som händer. ‘

Reyna är inte den första tidigare USMNT-standouten för att tala ut i kölvattnet av landslagets chockerande misslyckande att kvalificera sig till världscupen 2018, men han är hoppfull att en ökad dialog kommer att leda till några reala förändringar.

‘Jag kommer ihåg den stora Johan Cruyff skulle säga något om nederländsk fotboll, eller Franz Beckenbauer i Tyskland, och när andra stora spelare och tränare pratade och var ärliga, skakade det upp saker och fick folk fråga,’ Hur lär vi oss spelet vår ungdom? hur spelar vi spelet? hur ser konkurrensen ut?

‘Vi har inte sådana seriösa diskussioner här. lagets misslyckande med att kvalificera sig till VM har lett till en allvarlig backlash och väckte verkliga frågor om spelets tillstånd och hur man kan förbättra sig.

‘Människor sitter tillsammans och tänker på strategier och hur vi ska bli bättre’, säger Reyna. ‘Vi behöver lite ödmjukhet och blygsamhet vid bordet. Högt ‘, och när de får sammankomst händer.’

Artikeln fortsätter nedan

‘Det är bra spelare i alla åldersgrupper. Det finns några väldigt bra spelare i landet, säger Reyna. ‘Som anhängare av dessa spelare, oavsett om det är tränare, idrottsledare, lagpresidenter, måste vi fortsätta driva oss själva för att se till att de har den bästa miljön att utvecklas, eftersom talangen är här. En sak som jag aldrig kommer att säga är att vi inte har bra spelare, för att vi gör det.

‘Det finns många positiva saker trots det besvikelse som vi hade förra veckan’, säger Reyna. ‘Jag tycker att vi är alla generad. Jag är generad som en tidigare spelare som jag måste gå och få folk att roa av oss och få texter från mina vänner i Europa som påminner mig om att vi kommer att vara på semester nästa sommar.
kalorier gå ner i vikt alldeles för motbjudande