hur snabbt kan man gå ner i vikt Alla som vill gå ner i vikt

träningsprogram viktnedgång Alla som vill gå ner i vikt

ROCHESTER, Minn. Stå i stället för att sitta i sex timmar om dagen kan hjälpa människor att gå ner i vikt på lång sikt, enligt en Mayo Clinic-studie som publicerades i European Journal of Preventive Cardiology. Sortimentet över europeiska länder är 3,2 till 6,8 timmar daglig sitta. Studien undersökte om stående bränner mer kalorier än att sitta hos vuxna i den första systematiska översynen och meta-analysen (kombinera data från flera studier) för att utvärdera skillnaden. Forskarna analyserade 46 studier med 1 184 deltagare. Deltagarna var i genomsnitt 33 år gamla. 60 procent var män; och den genomsnittliga vikten var 143,3 pund. Forskarna fann att stående brände 0,15 kalorier (kcals) per minut mer än att sitta. Genom att ersätta stående för att sitta i sex timmar om dagen skulle en 143,3 pund vuxna använda en extra 54 kalorier (kcals) om sex timmar. Om man inte antar någon ökning av matintaget, skulle det motsvara 5,5 pund på ett år och 22 pund över fyra år. ‘Stående under långa perioder för många vuxna kan tyckas vara omanagliga, särskilt de som har skrivbordstillfällen,
hur snabbt kan man gå ner i vikt Alla som vill gå ner i vikt
men för den som sitter i 12 timmar om dagen, sänker sittid till hälften, skulle det ge stora fördelar’, säger dr. Lopez Jimenez. . Under de senaste åren har moderata till kraftfulla fysiska aktiviteter i det dagliga livet uppmuntrats i ansträngningar att bibehålla och gå ner i vikt och minska risken för hjärtsjukdom, säger han. Men individer citerar hinder, till exempel tid, motivation eller tillgång till faciliteter. både Mayo Clinic endokrinologer och fetma forskare fokuserar på de dagliga kalorierna en person brinner medan man gör normala dagliga aktiviteter, inte träna. ‘Stående är en av komponenterna i NEAT, och resultaten av vår studie stöder denna teori’, säger Dr. Lopez Jimenez. ‘Tanken är att arbeta in i våra dagliga rutiner lite lägre effektaktiviteter som kan förbättra vår långsiktiga hälsa.’ Observera att forskarna fann att kalorier som brändes mellan stående och sittande är ungefär dubbelt så höga hos män som hos kvinnor. Detta återspeglar sannolikt effekten av större muskelmassa hos män på mängden kalorier som bränns, eftersom kalorier som bränns är proportionella mot muskelmassan aktiverad medan de står, fann forskare.
hur snabbt kan man gå ner i vikt Alla som vill gå ner i vikt