hur ska man gå ner i vikt Alabama har 15 medlemmar av att rekrytera säkrade klasser

gå ner 5 kg snabbt Alabama har 15 medlemmar av att rekrytera säkrade klasser

Även under Nick Sabans klagomål förväntas Alabama fortfarande få signaturer från mer än hälften av sin potentiella 2018-signeringsklass under den nya tre dagars tidiga signeringsperioden som började idag.

Bland tidvattnets nuvarande åtaganden är det bara tre som inte kommer att skriva under denna vecka.

Tidvattnet har redan en början på klassen med två spelare, fyra stjärnbackar Jarez Parks och fyra stjärniga junior collegebackback Saivion Smith redan på campus och övar med laget. Båda förväntas börja arbeta i fulla kuddar som börjar i dag efter att ha fullföljts av en tre dagars NCAA mandat acklamationstid, men ingen är berättigad att delta i något annat än övning i Tuscaloosa. Inte långt efter 9 meddelade laget också sin sjätte nationella avsiktsförklaring från fyrastjärniga mottagare Xavier Williams.

Saivion Smith, CB (6 1, 175), Mississippi Gulf Coast 4 stjärnor

Den högst rankade JUCO-hörnbacken från Mississippi Gulf Coast ligger redan på Alabama campus och bör börja arbeta i kuddar som börjar denna vecka efter att ha gått igenom de nödvändiga tre acklimatiedagen. Som både en JUCO-produkt och en tidigare LSU-signee kommer Smith att vara någon Tide tränare hoppas kan gå in omedelbart. Alabama kommer sannolikt att behöva byta ut de flesta, och kanske alla, av att börja sekundärt.

Jarez Parks, DE / LB (6 3, 253), Sebastian, Fla. 4 stjärnor

En annan tidig ankomst tog redan träffar i en Alabama-träningsjersey, Parks signerade faktiskt med Alabama i februari och var ursprungligen avsett att vara en del av 2017-rekryterings klassen. Men på grund av lite överskridande var Parks tvungen att ta en grayshirt-möjlighet och var tvungen att vänta tills efter höstterminen att anmäla sig till Tuscaloosa, vilket gjorde att han var medlem i 2018 25-mangränsen. Parker kan, som Smith, träna men är inte berättigad att bidra till våren.

Christian Barmore, DT (6 5, 290), Philadelphia, Pa. 4 stjärnor

En konsensus Topp 200-prospekt, den stora bodied Barmore är landets 17: e rankade defensiva tackleutsikt. Med Alabama förväntat att förlora sina två främsta defensiva tacklar till NFL, inklusive junior Da Ron Payne, är Barmore den enda tacklingen bland tidvattnet mål förväntas skriva tidigt. Det gjorde honom ett måste för Alabama.

Eyabi Anoma, DE / OLB (6 5, 230), Baltimore, Md. 5 stjärnor

Anoma är nr 1 spelare i Maryland och 7: e övergripande prospekt i 247Sports ‘kompositions rankningar. Anoma är en prototypisk kant rusher som Alabama desperat behöver. Anoma ansåg också sitt hemland Maryland och Michigan innan han meddelade på ESPN2 att han skulle skriva med Alabama.

Josh Jobe, CB (6 1, 180), Cheshire, Conn. 4 stjärnor

Jobe är en sen tillägg till Alabamas engagemangslista, och han var en långvarig Miami begå som vred till tidvatten efter ett officiellt besök i Tuscaloosa i förra veckan. Jobe är en topp 100 national spelare och det 13: e rankade hörnet i årets klass, per 247Sports ‘-sammansatt betyg. Med Alabama förväntat att förlora nästan alla medlemmar i startskolan, däribland seniora startkronor Anthony Averett och Levi Wallace, var reloading på positionen särskilt viktig i årets klass. Jobe är begåvad nog att komma in och börja omedelbart, vilket kan behövas med tanke på den förväntade omsättningen.

Emil Ekiyoe, OL (6 2, 322),
hur ska man gå ner i vikt Alabama har 15 medlemmar av att rekrytera säkrade klasser
Indianapolis, Ind. 4 stjärnor

Som nationens nr 2-centerprospekt i 247Sports-rankningar var Ekiyoe ett måste för Alabama med tanke på att roster kommer att förlora både två år och starta seniorcenter Bradley Bozeman och hans backup, senior JC Hassenauer. Army All American Ekiyoe kan vara ett alternativ att arbeta sig in i bilden med ljudspel när han går på campus.

Slade Bolden, ATH (5 11, 198), West Monroe, La. 4 stjärnor

En annan under lång tid av Boot Boys från Monroe, Louisiana, som kommer till Alabama, är Bolden en atletisk och mångsidig spelmästare som heter Louisianas årets Gatorad-spelare den gångna säsongen. säsong verkar Bolden avsedd för en annan position i Alabama, sannolikt antingen vid körning eller mottagare. Förra säsongen kombinerade Bolden för 3.082 totalt varv och 39 touchdowns passerar och springer och förväntas ge Tide en dynamisk idrottsman i vilken position han äntligen landar i Tuscaloosa.

Cameron Latu, DE / LB (6 5, 236), Salt Lake City, Utah 4 stjärnor

Ett åtagande sedan augusti förbjöd Latu tidvattnet över erbjudanden från hemskolor Utah och Brigham Young. En annan Top 150-spelare, den fyra-stjärniga Latu har den fysiska ramen för att bidra tidigt, speciellt som en passhoppspecialist vid utanför linebacker. Med tanke på det stora antalet skador som påverkar positionen denna säsong i Alabama, gör Latus naturliga förmåga honom till en kandidat att bidra direkt när han anländer till Tuscaloosa.

Stephon Wynn, DE (6 4, 285), IMG Academy 4 stjärnor

Wynn är nationens starkaste 3-sidiga defensiva slut, enligt 247Sports ‘kompositions rankings. Han är bland nycklarna till årets klass och kan spela på någon plats längs Alabamas defensiv linje. Ett åtagande sedan 1 juli har South Carolina-individen möjlighet att komma in och göra en tidig inverkan, speciellt med att tidvattnet förväntas förlora två tredjedelar av sitt startförsvar och flera säkerhetskopieringar.

Jordanien Davis, DE / LB (6 5, 238), Memphis, Tenn. 4 stjärnor

En annan defensiv produkt med en stor ram kan Davis spela på antingen defensivt slut eller utanför linebacker, beroende på hur mycket vikt han lägger på när han är i Alabama s lyftprogram. Ett åtagande sedan december 2016 förblir Davis en annan av tidvattnet måste ha i årets klass. Replenishing sin defensiva front var viktigt för Alabama i år, och Davis ger Alabama anledning att vara övertygad om framtiden på positionen.

Jalyn Armor Davis, CB (6 1, 180), Mobile, Ala. 4 stjärnor

Xavier Williams, WR (6 1, 190), Hollywood, Fla. 4 stjärnor

En annan i en lång rad begåvade Florida-mottagargrupper, Williams har den fysiska sminken och den naturliga atleticism som krävs för att bidra tidigt i Alabama. Under Armor All American är klassad som nationens nr 26 mottagare på 247Sports ‘kompositlista och är en konsensus Topp 150-spelare. Williams är en kandidat att bidra tidigt,
hur ska man gå ner i vikt Alabama har 15 medlemmar av att rekrytera säkrade klasser
särskilt med tidvatten som förlorar junior Calvin Ridley och seniorer Robert Foster och Cam Sims till NFL denna offseason.