hjälp att gå ner i vikt Akta dig för skattereformargument

viktminskning recept Akta dig för skattereformargument

företag betalar gott över 30 procent i skatter? Det är om du talar om lagstadgad skattesats (svärmannen) men inte om du talar om den effektiva skattesatsen (skatt som faktiskt betalats). Enligt en undersökning för medborgare för skattejustering betalade 288 av Fortune 500-företag en genomsnittlig effektiv federal skattesats på bara 19,4 procent från 2008 till 2012.

Undersökningen rapporterade att 125 av de 288 företagen ‘hade betydande utländska vinster men att 82. Nationellt lönsamma företag betalade inkomstskatter som uppgick till bara 12,6 procent av världsinkomsten 2010.’ Intressant ‘General Electric fick 3,1 miljarder dollar i återbetalningar på 27,5 miljarder dollar i vinst från 2008 till 2012 och betalades mindre i federala inkomstskatter om fem år än en amerikansk familj betalar på ett år.’

Skattebetalare, akta dig: Republikanska politiker och lobbyister använder den lagstadgade räntan för att hävda att det gör företag mindre konkurrensutsatta och stunts jobbtillväxt. Kommande skattereformer kommer inte heller att stänga viktiga skattebrott eller garantera nya arbetstillfällen. Det kommer dock att garantera att amerikanska familjer kommer att axla ännu mer av landets skattesats.
hjälp att gå ner i vikt Akta dig för skattereformargument