gå ner 7 kg alli kan hjälpa till att minska farligt fett

snabb viktnedgång alli kan hjälpa till att minska farligt fett

Att ta alli (orlistat 60 mg) med nedsatt kalori, låg fetthalt kan leda till en betydande minskning, inte bara i vikt utan även i farligt visceralt fett.

alli är det enda FDA-godkända OTC-viktminskningsstödet som är kliniskt bevisat att öka viktminskningen med 50 procent och avsevärt minska överskottet av visceralt fett.

Visceralt fett är en farlig typ av fett som omger vitala organ i buken och när överflöd föreligger stör organens normala funktion, vilket ökar risken för livshotande sjukdomar.

Även blygsam viktminskning kan leda till signifikanta minskningar av visceralt fett och väsentligt förbättra hälsan.

I själva verket, när viktminskning är, är visceralt fett bland de första fettförlorade, vilket är förknippat med märkbara hälsofördelar, såsom minskningar av totalt kolesterol och lågdensitetslipoprotein (LDL).

Detta bidrar till att minska risken för typ 2-diabetes,
gå ner 7 kg alli kan hjälpa till att minska farligt fett
hypertoni, hjärtsjukdomar och stroke.4 9 Det är dessa hälsokomplikationer som har en hög personlig och samhällelig vägtull och påverkan i den globala överviktspidemin.

‘Trots att de flesta människor försöker gå ner i vikt för att förbättra sitt utseende, är det viktigt att hjälpa dem att förstå att förlora överflödigt fett minskar risken för livshotande sjukdomar’, säger Jeanine Albu, Senior Deltagande i medicin, associerad chef för divisionen Endokrinologi , Sockersjuka och näring och chefen för ämnesomsättningen och diabeteskliniken vid St. Luke s Roosevelt sjukhuscenter i New York.

‘Vi behöver öka medvetenheten om den direkta kopplingen mellan visceralt fett på insidan och hjärtsjukdomar och diabetes. Genom hälsosam kost, aktiv och behandling som alli kan människor förlora 5 till 10 procent av den totala kroppsvikten inklusive visceralt fett och uppnå och behålla sin hälsosamma vikt,
gå ner 7 kg alli kan hjälpa till att minska farligt fett
säger Dr. Albu