gå ner 7 kg Alla hjärtans dag frestelser gör för grovt start till viktminskning

viktminskning tips Alla hjärtans dag frestelser gör för grovt start till viktminskning

Jefferies och Wiseman, båda Mocksville, deltar i Davie Family YMCAs Transformation Nation, ett 16 veckors fitnessprogram som fokuserar på bättre näringsval och träning.

De bättre näringsmässiga valen omfattade inte godis och munkar, men det var de frestelser som systrarna ställdes inför den 14 februari.

‘Vi var så rädda för Valentinsdag, och vi firade,’ sa Sherri Jefferies. ‘Min man och jag hade en trevlig middag tillsammans och ett glas vin eller två. Och jag fick choklad. ‘

När det gäller Johna Wiseman fylldes hennes kontor med sådana godis som hjärtformade munkar och mycket choklad.

‘Det var min undergång,’ sa hon.

Journal West håller flikar på systrarna när de går igenom programmet. Wiseman är handledare i barnskyddstjänster i Rowan County, och Jefferies är bibliotekarie på Rowan County och Davie Countys offentliga bibliotek.

Systrarna gjorde framsteg vid sin första vägning i förra veckan, med Jefferies släppte 3 pund och Wiseman förlorade 1 pund. Wiseman hoppas att förlora 25 pund, så hon var inte nöjd med vad skalorna läste.

‘Jag’ hoppas kunna få bättre resultat den här veckan, ‘sa hon.

‘Hon tog det med oss,’ sa Jefferies. ‘Våra tungor hängde i slutet av sessionen.’

Mellan de veckovisa träningspasserna uppstår systrarna varje morgon och går, vanligtvis med sin pappa. Det kalla, regniga vädret har inte stoppat dem.
gå ner 7 kg Alla hjärtans dag frestelser gör för grovt start till viktminskning