gå ner 5 kilo på en vecka Albemarle Woman Shares Viktminskning Prestationer

viktminskning tips Albemarle Woman Shares Viktminskning Prestationer

Caitlin Gallagher säger att hon har kämpat med sin vikt sedan hon var barnbarn. Nu vinner hon kampen, fortsätter att vara engagerad och delar sin motivation med andra kvinnor.

‘Jag berättar alltid för människor som jag aldrig haft en skinnig dag i mitt liv, jag var alltid alltid oförmögen,’ sade Gallagher.

Gallagher har förlorat 115 pounds och räknar. Innan hon började arbeta med en personlig tränare 2011 försökte hon andra sätt att gå ner i vikt, men fick alltid tillbaka den.

‘Jag hoppades att det fanns något enklare sätt att göra det och det var inte sagt Gallagher.

Den här gången satte Gallagher ett ambitiöst mål att önska att vara en ensiffrig storlek vid hennes 40-årsdag.

‘Jag har aldrig varit en enda siffra storlek hela mitt liv menar jag att jag skulle växa in i det och snabbt ut i gymnasiet och jag var i 11: e klassen 14 och 16 vid mitt seniorår. Så att vara en enda siffra storlek för mig var det otänkbart, säger Gallagher.

Hon bytte hennes livsstil från hennes kost till hennes träningspass och avslutade sin första 5K, lera och triathlon.

‘Jag räddar var och en av mina racebibs nu eftersom jag bara tycker att det är fantastiskt att jag gör det, jag klarar det, det är kul’, säger Gallagher.

Och i maj nådde hon en ännu mer spännande mål.

‘Jag firade min 39-årsdag det senaste maj som en storlek 8,
gå ner 5 kilo på en vecka Albemarle Woman Shares Viktminskning Prestationer
‘ sa Gallagher.

Nu säger Gallagher att hon har nya mål som inte släpper pounds men om att upprätthålla sin hälsosamma livsstil och inspirera andra att göra detsamma. Hon vill bli en personlig tränare för andra kvinnor som är överviktiga.

‘Jag skulle gärna inspirera dem och motivera dem och hjälpa dem på resan,’ sa Gallagher.

Hennes tränare, Hyam Hosny, säger att hennes beslutsamhet kommer att vara smittsam.

‘Några av de mest övertygande och inspirerande människorna är de som verkligen promenerade i folkskor och vem kan vara empatisk och känslig för upplevelsen, bara fokuserade på att komma igenom träningen’, säger Hosny.

Gallagher säger att hon är upphetsad att vara den friska förebilden som hon aldrig trodde att hon var.

‘Jag vet vad jag har åstadkommit men det är svårt för mig att inse att det är en stor sak, för det är jag,’ sa Gallagher.

Gallagher tränar för närvarande för en halv maraton, och hon säger att en fullständig maraton är inte ur frågan. Och lördag kör hon sin 11: e tävling Women Four Miler med tre vänner som hon motiverar för att få passform.

Mest populära StoriesMost Popular StoriesMore >>

Loud Explosion Heard Nära Oberoende CharlottesvilleLoud Explosion Heard Near Independence Charlottesville Uppdaterad: söndag 11 mars 2018 11:37 EDT2018 03 12 03:37:37 GMT

Brand- och räddningspersonal är på scen vid Independence Charlottesville efter att invånarna säger att de hörde en hög explosion. Invånarna har evakuerats. Vi har besättningar på scenen och kommer att lägga upp uppdateringar när mer information blir tillgänglig.

Brand- och räddningspersonal är på scen vid Independence Charlottesville efter att invånarna säger att de hörde en hög explosion. Invånarna har evakuerats. Vi har besättningar på scenen och kommer att lägga upp uppdateringar när mer information blir tillgänglig.

Delar av Virginia kunde se tunga snö från Winter StormParts of Virginia kunde se tunga snö från Winter StormUpdated: Sunday, March 11 2018 3:38 PM EDT2018 03 11 19:38:26 GMT

Tung snö eller en vinterig blandning av nederbörd är möjligt över delar av västra och centrala Virginia som en snöstorm förväntas göra sin väg upp mot östkusten går igenom.
gå ner 5 kilo på en vecka Albemarle Woman Shares Viktminskning Prestationer