gå ner 3 kilo på en vecka Albert Ollson Allen Sr

kost för att gå ner i vikt Albert Ollson Allen Sr

CENTERVILLE Albert Ollson Allen Sr. av Centerville, Md. Dog onsdagen den 10 december 2008 i Chestertown Nursing and Rehabilitation Center i Chestertown, Md. Han var 80.

Född den 3 april 1928 på Centerville Wharf var han son till sen William O. Allen och Emma A. Stowman Allen.

Albert växte upp i Centerville och började arbeta som snickare tills han tjänstgjorde i armén. Från 1946 till 1949 tjänstgjorde han i armén som en militär polis i Salisbury, Österrike.

Efter att han eskorterades illa kom han tillbaka till Centerville. År 1950 gift han sig med Emma G. Schuyler och de bodde i Centerville. Han fortsatte att arbeta som snickare och arbetade med att återställa många av de historiska platserna i Kent och Queen Anne. Han gick i pension 1990.

Albert älskade sin gräsmatta och trädgårdsarbete. Han njöt också av att titta på brottning och byggnadsmöbler. Han var medlem i Wye Mills United Methodist Church, en medlem av den amerikanska legionen Jeff Davis Post nr. 18 och en livsledamot av de invalid amerikanska veteranerna.

Han överlevs av sin älskade fru Emma G. Allen från Centerville; en son, Albert O. Allen Jr. från Church Hill, Md .; en dotter, Mary Lisa Cook of Centerville; och en son, William Carl Allen, Marydel, Md .; en bror, Walter Allen i Millington, Md .; fem barnbarn, Bonnie Allen, Jennifer Crossley, Michael Cook, Kristal Cook och David Cook; och ett barnbarn, Sydney Cook. En son, Phillip Lee Allen (2005) och två bröder, William ‘Buddy’ Allen (1944) och Franklin R. Allen (1979) alla förtalade honom.
gå ner 3 kilo på en vecka Albert Ollson Allen Sr