bra sätt att gå ner i vikt Alla män är ljugare

tips på att gå ner i vikt snabbt Alla män är ljugare

När vi först mötte den oförstörbara Braden K förra året var det rättvist att säga att han var i en bit av en ruta som gick iväg i åldern 30 utan att ha mycket aning om vad som skulle hända när han kom dit.

Om du har följt de tidigare inläggen i Build a Better Bloke-serien vet du att vi som en del av processen hjälpte Braden med sitt exteriör och slickade honom med hjälp av en stylist, några nya kläder och riklig de furring.

Sedan den tiden har Braden också koncentrerat sig på områden som inte är så snabba att visa resultat men tror jag erbjuder långt djupare och långvariga känslor av välbefinnande.

Nej, jag pratar inte om att memorera plocka upp linjer eller tantriska sexpositioner, men de är båda praktiska; Jag hänvisar naturligtvis till tigeren i alla våra tankar, den mycket energi som gör att vi kör diet och näring.

Braddens diet var självständigt lika med en permanent stenad förstaårsstudent och involverade massor av mättade fetter, socker, ost och kött.

Men för att få reda på exakt var han gick fel tog jag hjälp av nutritionisten Kathleen Alleaume av rätt balans, som hade Braden förbereder en matdagbok, skriver ner allt han konsumerade i en vecka, kvantiteterna, tiderna, vem han var med när han åt och där han faktiskt chowed (som vid sitt skrivbord, med hjälp av datorn).

BKs typiska intag såg så här ut:

Frukost: fyra Weet Bix med skummjölk.

Lunch: varierat mellan en focaccia-rulle med skinka och dubbelrökad ost med basilika / cashew / parmesan dip som spridning, eller en Caesar-sallad.

Snacks: ingår upp till fyra chokladkakor, en skål glass eller chokladkaka.

Vätskeintag: en kopp vitt te med två sockerarter, fyra glas koks, eller en gatorad.

Middag: antingen en skål pasta med en tomatbaserad sås inklusive skivad oliver, pepperoni och parmesan, eller biff och potatis med en liten trädgårdssallad. Hans takeaway alternativ innehöll vanligtvis två Red Rooster kyckling rullar.

Jag vet inte om dig, men om jag åt det i en vecka, skulle jag ha mer dimples på min bum än Tiger Woods golfbollar. Jag känner mig också hemsk, lindad, sliten.

Kathleens råd till Braden kommer förmodligen inte att överraska dig. Men överraskningen för mig är att så många människor fortfarande misslyckas med att se fördelarna med vad hon rekommenderar.

‘Braden är inte ett stort fläkt av frukt, i själva verket tycker han inte alls om det’, säger Kathleen, ‘så det är viktigt för honom att äta en mängd olika grönsaker eftersom de ger en mängd viktiga näringsämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och hundratals fytokemikalier som skyddar mot sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes och könsbestämd manlig cancer, såsom prostata och tarm.

‘Jag föreslår också att han försöker sätta mer sallader i sina smörgåsar och tillsätt hackade grönsaker till hans pasta som svamp, zucchini, paprika.

‘Braden’ s diet är också hög i mättade fetter inklusive skinka, ost, pepperoni, biff och choklad. Att byta till låg fetthalt och lågmättade fettproteiner, såsom magert kalkon, konserverad fisk, marinor eller experimentera med mer vegetabiliskt baserat protein som kikärter, tofu och smörbönor kommer att vara till nytta; Det kommer också att bidra till att stabilisera vikt och sänka risken för hjärtsjukdomar. ‘

Det är inte raketvetenskap, men så många av oss, killar i synnerhet, tycker att det är orubbligt att spendera för mycket tid att oroa sig för mat, när den har den absolut största påverkan på vår hälsa (bortsett från snortingskemikalier, dricker också mycket öl, rökning durries och brottning sting strålar).

Självklart är det bra och bra att rekommendera att killar börjar äta bättre, men vad gör du om du inte kan koka vatten? För många män är avhämtning ibland deras enda alternativ för hälften hälsosam att äta eftersom de aldrig har visats, eller tagit sig tid att lära sig, hur man lagar mat.

För att ta itu med detta problem skickade jag Braden till Sydneys enda matlagningskurser för män, Cooks, som grundades av kocken Ben Dalton i syfte att utbilda män till nöjen av pannan.

Det här är ingen fancy skola där du hittar killar i Caliber-kostymer som sniglar på dig eftersom du inte vet hur man blancherar en tomat; det är från kullarna upp till matlagning.

Under de sex lektionstiderna är blokes som är lika klara som du lär dig att göra en mängd olika rätter med hjälp av de grundläggande matgrupperna. frukt, grönsaker, spannmål, mejeriprodukter och ägg, skaldjur, ris och pasta samt kött, samt att lära sig om kökssäkerhet, förberedelsesteknik och hygien (utan att skrapa din bum).

‘Vi tar ingenting för givet, säger Dalton,’ vi håller en kniv och säger ‘det här är en kniv’. ‘

I slutet av kursen kommer du inte bara att känna din frittata från din pancetta och din bruschetta men kunna förbereda, från början, mer än 15 entrees, huvudbrandledningar och desserter. Du kan också matcha viner, Vet var man ska handla för att producera och dölja om villkor som carmelised.

Nu, som med andra bloggar, är jag säker på att det kommer bli några av er där som skriker: ‘Det här kostar alla pengar! Vad gör du om du inte har råd med en nutritionist och matlagningskurser? ‘

En: kolla listan över livsmedel som Kathleen föreslog och gör en gemensam insats för att introducera dessa i din kost när du köper smörgåsar på jobbet eller handlar.

Två: läs några böcker eller kolla på Dietitians Association of Australia webbplats. Det är en absolut skattekälla av information, har inga agendor (de försöker inte sälja dig någonting) och det har också staplar av hälsosamma recept.

Tre: fråga en vän som kan laga mat för att visa dig några grunder eller gå hem och sitta in på några måltider som din mamma, pappa, farbror eller mormor förbereder. Ställ frågor och följ receptet tillsammans med dem och se hur det visar sig i jämförelse med dem.
bra sätt att gå ner i vikt Alla män är ljugare