bra sätt att gå ner i vikt Akron tävlar på Eaton Duals

bra mat för viktminskning Akron tävlar på Eaton Duals

Justin Traxler: Akrons första dubbla av dagen var mot Chaparral Wolverines. Den dubbla började på 138 lb viktklass där Justin Traxler fick Rams började på högra foten med ett 4 2 beslut över Abram Bell. Scoreless första perioden kom Traxler i botten i den andra ramen för att ta en ledning. Bell kom tillbaka när han använde en dubbelt ben dumpning för en takedown och tog en kortlivad 2 1 ledning. Traxler bundet poängen när han flydde ut av ett vaggarförsök av Bell. I den tredje ramen reste Traxler Bell med en 2 på 1 handled, senare klämde på en petuch, vred Bell med en säkerhetsbälte lutning för en tvåpunktsfall och beslutet. Vinnaren gav Rams en 3 0 ledning.

De följande tre viktklasserna förverkades med Chaparrals Cameron Klein (145) och Joshua Namenyi (152), tjänar sex poäng för Wolverines och Carson Reese (160), tjänar sex för Rams. Lagets poäng var nu 9 12 , till fördel för Wolverines.

Derreck Poss (170) kom nu till matta mot Riley Golden. Poss öppnade poängen när han gjorde en enda benattack som han bytte till ett dubbelt benutdrag för en ledning på 2 0, sedan red Golden ut resten av den första perioden. Poss kom från botten på visselpipan i början av den andra ramen för att slå en invändig brytare för en flykt, sedan slå en hög inuti för hans andra takedown och en 5 0 bly som perioden slutade. Poss rida Golden tills han äntligen vände Wolverine med en armbar och långt bar kombination, vilket resulterade i en pin i 5:20. Hösten ökade Rams poäng till 15 12, vilket ger laget sin sista ledning av den dubbla.

Chaparral gjorde följande 36 poäng genom sex förverkningar för att ta en oöverstiglig ledning, 48 15. Monte Alvarez (182), Logan Trace (195), Braden Martinez (220), Jonah Rubadue (285), Zachary Favreau (106) och Jace Stubbs (113) tilldelades sex poäng för de Wolverine förlorar vinster.

CAMERON COLLINS: Nästa omtvistade match kom på 120 lbs. mellan Akron s Cameron Collins och Tray Johnson. Johnson försökte ett enda ben, men Collins motverkade med en whizzer. När Collins tillämpade framåtryck slog Johnson en snurrning och kom fram till taket för en 2 0 Wolverine-ledning. ram, Johnson vred Collins med en krafthalv och racked upp hösten i 1:17. Chaparral leder nu Akron, 54 15.

ELVIS GUY: Akrons Elvis Guy (126) tog sedan Zane Acton och var i kontroll från den snabba gåvan. Guy slog en brandman sänka taket och vände sedan Acton två gånger för två trepunkts närfallen, varje gång med hjälp av säkerhetsbälte lutning . Med poängen nu stående vid 8 0, gjorde Guy Acton en sista gång med en halv nelson för stiftet på 1:29. Lagskottet var nu 54 21, till förmån för Chaparral.

SETH DORRENBACHER: Den dubbla matchen kom mellan Akron s Seth Dorrenbacher och Chaparrals Aaron Pacheco. Pacheco gjorde det första taket när Dorrenbacher motverka Pachecos enda benattack med en whizzer genom att driva Dorrenbacher till mattan med Kansas. Pacheco erkände senare en flykt till Dorrenbacher då perioden slutade 2 1 i Wolverines favor. Dorrenbacher valde den lägsta positionen för att öppna den andra perioden och slog en utflykt för att knyta poängen på 2 2. Men Pacheco återfick ledningen med ett enda ben sopa för en takedown för att återta ledningen 4 2. I den sista perioden , Pacheco valde det neutrala läget och slog in på ett dubbelt ben för hans tredje borttagning för att öka sin ledning, 6 2. Senare lämnade Pacheco en flykt när han besegrade Dorrenbacher med ett 6 3-beslut. Slutresultatet mellan de två lagen sattes nu i sten som Chaparral vann dubbelt över Akron, 57 21.

Akrons andra dual av dagen kom mot Strasburg-indianerna. Den här dubbla skulle börja på 145 kg. Men ingen lag kunde fylla den viktklassen. Faktum är att ingen lag hade brottare på 152, 182, 195 eller 285. Så matchen började allvar på 160 lbs. Där Akron s Carson Reese fick en förverkande som ger Rams ett tidigt 6 0-ledning. Reese hade dock en utställnings match med Dakota Powlell från Eaton där han gjorde tre höga inredningar och en petuch säkerhetsbälte lutning för en tvåpunktsfall till Powlell, 8 3. Powlells enda poäng kom via tre flyktingar.

Vid 170 kg. Derrick Poss mötte Strasburgs Blake Coombs. Poss slösat lite tid med att göra en hög invändning som han bytte ut i ett dubbelt benutdrag för en ledning på 2 0 i processen. Poss tog Coombs på ryggen och rackade upp stiftet i 40 sekunder för att ge sitt lag en ledning på 12 0 i laget.

Strasburg plockade upp de 24 närmsta punkterna, 18 av dem som kom via förlorade till Chad Sutherland (220), Spencer Nattall (106) och Riley Thwaits (113). De andra sex poängen kom i 120 lb matchen där Strasburgs Allen Guijarro tog på sig och fastnade Cameron Collins kl 4:34. Innan stiftet hade Guijarro byggt en 5 0-ledning med ett dubbelt benutdrag, en stående flykt och en hög inifrån takedown. Vid denna tidpunkt ledde Strasburg i laget poäng,
bra sätt att gå ner i vikt Akron tävlar på Eaton Duals
24 12.

Akron plockade upp förlorade segrar i de sista tre viktklasserna för att vinna den dubbla, 30 24. Men var och en av de tre Akron-pojkarna brottade utställningsmatcher mot motståndare från andra skolor och alla vann med tappar.

Elvis Guy (126) brottade Jason Smith från Valley, tog honom ner med en inre vagga och klämde sedan honom med en halv nelson i 1:24.

Seth Dorrenbacher (132) tog Dillon Schmidt från Wray och tog honom med ett enda ben innan han lämnade en flykt. Med en ledning på 2 1 försökte Schmidt en anka under manövrering, men Dorrenbacher drev honom ner på ryggen med en Sashahara för en takedown och pin i 1:57.

Slutligen brottade Justin Traxler (138) Salvador Rojas från Eaton. Traxler tog Rojas ner med ett enda benspärr med en backtrip, förvandlade honom med en säkerhetsbälte lutning för en trepunktsfall, vände honom med en armbar och handled för en tvåpunktsfall och slog en omkopplare för en omkastning för att bygga en ledning på 9 0 innan du klämmer fast på en invändig vagga för en stift i 2:47.

Akrons tredje dubbla av dagen kom mot värd Eaton Fighting Reds och visade sig vara något brottmatchnings sämsta mardröm. Det förlorar genom att stänga ut och låta de flesta möjliga lagspunkter mot dem. I gymnasiet brottas med 14 viktklasser, är poängen 84 0. Det spelar ingen roll att ramarna mötte kanske det bästa laget i Colorado i division 3A, att förlora varje enskild omtvistad match i fall och hela resten av förverkande är absolut Den perfekta stormen av förlägenhet. Denna förlust var lågpunkten i säsongen för Akrons brottningsteam.

Ramsna återhämtade sig något i sin fjärde och sista dubbla av dagen mot Lyons ‘Lions. Återigen fanns det för många förloringar, men Akron vann två av de tre omtvistade matcherna. Den första matchen av dual kom på 170 lbs., Där Derrick Poss mötte Konner Mauch. I en snabb och rasande match gick Poss ut och fick det första taket, men kunde inte hålla Mauch ner när han drev till en flykt. Poss säkerställde dock en andra takedown nära slutet av den första perioden för att ta en 4 1 bly. Under andra perioden startar Mauch under och båda pojkarna byttes tillbaka. Först Mauch slog en omkopplare för en omkastning, då Poss motsatte sig en japansk sitt genom perioden slutade, 6 3. Poss startade på botten i den tredje ramen och tog en 8 3 ledning på en kraftöverföring. Han redde Mauch resten av vägen, men var också citerad för en olaglig full nelson som Mauch tjänade en straff för att stänga poängen. Poss vann matchen med ett 8 4 beslut och gav Rams en kort 3 0-ledning.

Lyons gick framåt, 18 3, när tre av sina brottare; Keegan Bean (182), Karson Bean (195) och Monte Pickering (106) tilldelades förverkande. Vikten av 220, 285 och 113 lb var obelagda av något lag.

Vid 120 lbs mötte Cameron Collins upp med lejonna ‘Julian Nelson. Nelson ledde med ett enda ben, men körde för högt på Collins, som kom ut bakdörren för en reversering och 2 2 slips. Collins red Nelson sent in i den tid då han äntligen kunde vända lionen med en armbar som resulterade i en pin i 1:52. Lyons ledde nu Akron, 18 9. Lyons ökade poängen till 24 9, eftersom deras 126 lb. wrestler fick en förverkad på grund av en axelskada på grund av Elvis Guy i hans match under Eaton dual.

Seth Dorrenbacher parade med David Gardner på 132 lbs. I den första perioden gjorde Gardner först med en whizzer som han brukade driva Dorrenbacher till mattan. Men rammen träffade en inbyggd brytare för en omkastning och applicerade sedan en korsfodral för en trepunktsfall och 5 2 bly som den första perioden kom till slut. I mittramen kommer Gardner i bottenpositionen för en omkastning, eftersom han jobbar utöver Dorrenbachers cross body ride. Med poängen nu 5 4 rullar Dorrenbacher att fly och tar en 6 4 ledning. Men Gardner knyter poängen , 6 6, när han tar Dorrenbacher ner med en brandman s bär sent i perioden. I den sista ramen var Dorrenbacher nere men kunde inte komma från botten när Gardner bröt honom och vred honom med en armbar som resulterade i en pin i 4:37. Lyons ledde nu Akron, 30 9.

Justin Traxler (138) och Carson Reese (160) tilldelades varje gång för Akron medan Logan Odell (145) fick en förverkan för Lyons, medan 152 viktklass var öppen. Med det blev den dubbla till ett slut som Lyons besegrade Akron, 36 21.

I kommande fredag ​​och lördag den 9 februari 10 tävlar Akron i Klass 2A Region 3 CHSAA State Qualifying Wrestling Turnering, som hålls på Nordöstra Junior College Fieldhouse i Sterling.
bra sätt att gå ner i vikt Akron tävlar på Eaton Duals