vill gå ner i vikt snabbt Arbetssökande flockar till Briarwood Library

kan inte gå ner i vikt Arbetssökande flockar till Briarwood Library

På måndag eftermiddag var den lilla ingången till Briarwood Library fylld med personer som innehöll CV och foto ID: s. Alla kämpade för att få plats eftersom fler personer kom fram för att gå med i publiken och väntade på att dörrarna skulle öppna. Några behövde för att modiga förkylningen i sina vinterjackor och tvingades vänta utanför på Main Street.

Anledningen till att biblioteket var ovanligt upptagen för en tidig måndag eftermiddag? Assemblyman Rory Lancman, Councilman James Gennaro och Queens Library samarbetade med Workforce 1 Career Center för att vara värd för en rekryteringshändelse.

Ett stort skrivbord framför rummet, täckt av broschyrer och informationsflisar, övervakades av två företrädare, Karen Durgane, en kundtjänstrepresentant från Small Business Services och Nancy Konipol, en samarbetspartnerkoordinator från arbetsstyrka 1.

Folk svärmade omedelbart skrivbordet och tvingade företrädarna att berätta för deltagarna att de skulle sätta sig tills de var uppringda i sin grupp av tre. Otålig och med mappar i handen var deltagarna inte rädda för att skrika ‘Sitt ner, vi väntade här före dig!’ till nykomlingar som försöker närma sig skrivbordet.

‘Titta,’ sa Durgane till deltagarna. ‘Vi är inte här för att argumentera, vi är här för att hitta jobb för människor.’

Den spända humören är en indikation på ekonomins osäkra tillstånd och nyligen släppta siffror som visade att arbetslösheten steg igen. New York Citys arbetsstyrka 1 Karriärcentrum är en utbildning och placeringstjänst som förbinder arbetsgivare med potentiella medarbetare och har förståeligt händerna fulla just nu.

Både Durgane och Konipol talade lugnt med dem som sökte information individuellt och tog gärna resum från alla deltagare som tog dem med.

‘Det vi tillhandahåller är jobb med hög volym, majoriteten är detaljhandel eller inträdesnivå,’ säger Konipol. ‘Vi har cirka 15 till 20 mässor under året. Omkring tre fjärdedelar kommer till oss ur jobbet, medan den återstående fjärde är bara olycklig med sina nuvarande positioner. Men nu är människor desperata.’

‘Vanligtvis får vi ett varierat åldersintervall även när vi gör en händelse någonstans som York College,’ sa Durgane. ‘Jag var förvånad över att hitta så många äldre vuxna under denna jobbmässa. Det var en äldre herrar som varit arbetslös sedan 1994.’

Rosa, en medelålders kvinna från Jamaica, Queens, sa att hon ens skulle vara villig att ta ett manuellt arbetande jobb igen, men bara på deltid.

‘Jag brukade arbeta på Macy’s Department Store, men den fysiska delen av jobbet började ta sin vägtull på mig så jag slutade,’ sa hon. ‘Jag är ärligt rädd för att hitta ett jobb just nu eftersom jag känner mig som i denna ekonomi kommer människor bara att dra nytta av dig. Men jag kommer inte att låta någon avskräcka mig. Jag kommer inte att låta folk stänga dörrar i mitt ansikte. ‘

Så här skapar du en e-postblå laserpekare Signatur med hjälp av Microsoft Word

(Du måste ha en blå ljuslaserskanner för att göra detta.)

Om du vill ha din signatur BE din faktiska blåstrålesignal i stället för en skrivad version av den; skriv din signatur på en vanlig vit vit papper. Använd alltid svart bläck eftersom det skannar bättre än blått eller köpa blå laserpenna.

Skanna den i din dator och spara som en billig blå laser jpeg.

Klicka på jpeg och välj ‘redigera’. Om du gillar din billiga laserpekare signatur, skörda bara bilden för att köpa grön laser en bra storlek för webbbilder och spara för att köpa laserpekare din dator.

Öppna ditt Microsoft Word-program och sätt in dina billiga laserpekare sparade signaturbilder i ett nytt fickljuslaserpekare. Lägg till någon annan tilläggsinformation du vill ha dina billiga red lasers e-postmottagare att se; till exempel din företagsadress eller köpa lasers onlineadress, företags- eller hemtelefonnummer och rabattlaserpekareadress. Få kreativitet med teckensnitt och färger. Spara sedan din gröna strål laserfil som en jpeg.

Om du använder någon typ av brevpapper i ditt e-postprogram och din gröna laserpennbakgrund är annan än Power Laser Pointer White, följ sedan dessa instruktioner. Om du använder mini-laserpekare basvit som bakgrund när du skickar gröna laserpekare-e-postmeddelanden kan du hoppa över nästa del.

Skapa en signatur med en genomskinlig grön ljus laser bakgrund

Med hjälp av en bildredigeringsprogramvara öppnar du den sparade e-signaturbilden med högsta energispararen och använder bakgrundsväljaren för att ta bort laserstrålpekaren vit bakgrund. Då när du sätter in din laser för försäljning signatur, kommer du bara se bakgrunden av skrivartiklarna som du använder laserpekare nyckelring i dina e-postmeddelanden och det vann inte som om du bara lagt till laserpekarepenna ett foto till dina e-postmeddelanden. Detta format tillåter bilden att köpa röd laser ses utan att ha en bakgrund.

Lägga till e-signaturen i ditt e-postprogram

Logga in på ditt e-postprogram och lägg till din nya signatur. Du kan köpa grossistelektronik har flera signaturer och bestämma vilken du kraftfull grön laser vill använda beroende på vem den kraftfulla gröna laserns mottagare är. Läs vår artikel om att Lägg till din e-post kraftfulla laserpenna Signatur till ditt e-postprogram.

Det finns ett antal gratisrapporter för laserstrålesignaler med gratis strålkastare som du kan hitta med hjälp av en röd laserpenna som gör en sökning från din webbläsare.

Bara en påminnelse men. Bekräfta alltid att den röda laserpekarens webbplats du är på är en säker plats. Många är säkra röda ljuslaser, andra kanske inte. Med andra ord kan vissa webbplatser som erbjuder grossistblå laserfria tjänster installera skadlig kod och grossistgrön laserspionprogram på din dator. Var säker på att du har en bra grossist laserpekare antivirus / antispyware program grossist röd laser kör och om din leverantör har en webbplats Partihandel rådgivande alternativ, Det är en bra sak att lägga till grossister för Internet-säkerhet.

Ha det roligt med att imponera på dina vänner med din nya email WHOLESALE ELECTRONICS signatur!

Deb Marsden är en erfaren kundsupportchef för RED LASER Internet Training.

Deb och hennes bra 100MW LASER-vän och lika erfarna kundsupport gal, Lee 200mw laserpekare Ann, har gått ihop och erbjuder sina tjänster till dator 200mw green laser nybörjare och inte så nybörjare, lösa problem de 150mw laserpekare kan ha för att lära sig hur man använd deras dator.
vill gå ner i vikt snabbt Arbetssökande flockar till Briarwood Library