viktminskning piller Area man har viktminskning på hans sinne

hur gå ner i vikt Area man har viktminskning på hans sinne

började som en satsning för att gå ner i vikt, sa Thomas. i januari pratade vi alla om hur vi var uttråkad utan extracurricular aktiviteter att göra för att det var vinter. Så vi trodde vi skulle starta en tävling. syfte, sade Thomas, för att människor i hans kontor skulle gå ner i vikt. ville se vad vi kunde göra, så fem av oss bidrog varje till 10 dollar. Det var en $ 50 vinnande, sa han. I slutet av varje vecka skulle konkurrenterna väga in och hålla reda på eventuella förluster. Berätta för dig att det är säkert att förlora 1 till 2 pund varje vecka, så att det jag tänkte på, Thomas sa. letade efter ett sätt att göra det, så jag hämtade en mobilapp. Appen kunde Thomas hålla reda på sin dagliga verksamhet, inklusive vad han åt och hur många kalorier hans kost ingår. Du går till gymmet, du kan spela in hur länge du tränade och hur många kalorier du bränner, han Resten av sina medarbetare i tävlingen behållde också sina kalorier på ett liknande sätt. Allt började på vår intressanta resa tillsammans för att spåra kalorier, sa han. Det låter som en stor smärta, men med apps är det väldigt enkelt. Det är bara tidskrävande att faktiskt sätta det in. Första veckan, förlorade jag 5 pund, men då fick jag 3 tillbaka. Jag trodde att jag gjorde det bra, så jag trodde att jag kunde få en läsk och lägga tillbaka saker i min diet, sa han. tävlingen var fem veckor, så jag fick tid att återhämta sig. slutade inte vinna tävlingen när det var över, men han förlorade totalt 9 pund för det. du måste göra en rutin i tre veckor för att hålla fast vid det och för att vi gjorde det i fem veckor stannade jag med rutin. Jag förlorade 18 pund nu, sa han. Att se kalorierna tillsatt hjälper honom att göra hälsosamma val. Uppmanade mig att äta kalkon gentemot pepperoni eller andra alternativ. Det gör bara dig mycket hälsosam medveten om vad du konsumerar, sa han. Thomas sa framför allt att det är viktigare att gå i en personlig takt. En gång hade han hoppat över till gymmet hela veckan, så han gjorde upp för det genom att gå på en fredag, en dag gick han normalt. Jag kom dit, det var inte den vanliga publiken, sa han. var det riktigt muskulösa folket det var en grupp människor där vissa var bara lite överviktiga och vissa skulle anses vara överviktiga. Det fanns även människor där som var amputerade. sade ofta att människor som är överviktiga bedöms felaktigt. var intressant att de var där på en fredagskväll, sa han. folk använder det som en natt att vila, vissa använder det som en natt att gå ut. För en grupp människor som ofta anses vara lat, tänker jag gå ut på fredagskväll och gör ditt bästa gör dig tillägnad ditt mål. sade ibland kan det vara lätt att skrämmas av de mer idrottsmän på gymmet, men alla jobbar ut sina egna behov, inklusive de som är atletiska. Han sa att det var inspirerande. Folk var hardcore lyftande. De kunde ha varit ute och äta pizza och dricka öl, men istället gjorde de det, sa han. uppskattar alla kämpar för att gå igenom den.
viktminskning piller Area man har viktminskning på hans sinne