träning viktnedgång Apollo Endosurgery tillkännager första ORBERA

gå ner i vikt piller Apollo Endosurgery tillkännager första ORBERA

befolkning utanför kliniska prövningar. Resultaten är baserade på 321 patienter behandlade på åtta centra (tre akademiska och fem privata) efter godkännande från FDA i augusti 2015. De primära effektivitetsresultaten av studien var procentuell total viktminskning (TBWL) på tre, sex och nio månader. Viktiga data rapporterade inkluderar:

Genomsnittlig kroppsmassindex vid tiden för ORBERA-placering av 321 patienter var 37,6. Pivotal studie. Genomsnittlig viktminskning på 25,1 pund vid sex månader. Vid sex månader uppnåddes TBWL med 5%, 10% och 15% med 88%, 62% respektive 31% av patienterna. Betydande inverkan på fetma relaterade comorbiditeter vid sex månader: 50% av typ II diabetiker stoppade eller minskade sina mediciner och hemoglobin A1C (HbA1C) förbättrades signifikant med 0,7%. 45% av patienter med högt blodtryck togs av sina högt blodtrycksmedicin. Inga spontana blödningar, pankreatit, gastroesofageal perforeringar eller dödsfall rapporterades under uppföljningstiden. Studien belyser också framsteg som kan bidra till att förbättra hanteringen av associerad illamående och minska de tidiga borttagningsgraderna på grund av dessa symtom. Pivotal studie (18,8% vs. 12,3%). Dessutom identifierade analysen två faktorer, användning av selektiva serotoninåterupptagshämmare och serotonin-norepinefrinåterupptagshämmare för hantering av depression och användning av Aprepitant för illamåendehantering, vilket korrelerades med avlägsnandehastigheter och som kommer att bidra till ytterligare förbättringar av postplaceringssymptomhantering . patienter sedan dess godkännande i augusti 2015 ‘, säger Todd Newton, VD för Apollo.

Om ORBERA

ORBERA är en snittlös, icke kirurgisk viktminskningslösning avsedd för vuxna patienter som lider av fetma, som inte är lämpliga för eller överväger invasiv kirurgi, men för vilka kost och motion eller läkemedelsintervention inte har fungerat.

I ett icke-kirurgiskt (endoskopiskt) förfarande placeras den tunna och deflaterade ORBERA-ballongen i magen. Det fylls sedan med saltlösning tills det handlar om grapefruktens storlek. Förfarandet tar vanligtvis ca 20-30 minuter och patienten kan vanligtvis gå hem samma dag. På sex månader, genom ett annat icke-kirurgiskt ingrepp, ORBERA-ballongen deflateras och avlägsnas sedan.

När ballongen är på plats får patienten ett individuellt anpassat supportprogram via ORBERA Managed Weight Loss Systems team av experter för att hjälpa dem att motivera, samordna sitt program och hjälpa dem att arbeta genom viktminskningshinder för att möta deras långsiktiga viktminskningsmål . Coaching sker under 12 månader, även om ballongen tas bort efter sex månader. Programmet är utformat för att hjälpa patienten att utveckla hållbara, hälsosamma vanor som kommer att bidra till att hålla vikt över tiden.

I över 20 år har det globala medicinska samfundet använt intragastriska ballonger från ORBERA-tillverkarna för att hjälpa tusentals människor att gå ner i vikt.

Om Apollo Endosurgery, Inc.

Apollo Endosurgery, Inc. är ett medicintekniskt företag som fokuserar på mindre invasiva terapier för behandling av fetma, ett tillstånd som står över 600 miljoner människor globalt, liksom andra gastrointestinala störningar. Apollos enhetbaserade terapier är ett alternativ till invasiva kirurgiska ingrepp, vilket sänker komplikationsgraden och minskar de totala kostnaderna för sjukvård. Apollo-produkter erbjuds i över 70 länder idag.

2018 Apollo Endosurgery, Inc. Eventuella tredje parts varumärken som används här är deras respektive ägares egendom.

Vissa uttalanden i detta pressmeddelande är framåtblickande uttalanden som är föremål för risker och osäkerhetsfaktorer som kan få resultat att vara väsentligt annorlunda än förväntningarna. Viktiga faktorer som kan medföra att de faktiska resultaten skiljer sig väsentligt är: rapporter om biverkningar relaterade till våra produkter, utvecklingen inom medicinsk teknik, godkännande av myndigheter och omfattande tillsyn av FDA eller andra tillsynsorgan, ogynnsam mediedekning relaterad till våra produkter eller relaterade förfaranden , ersättning beslut av privata eller offentliga betalare, läkare antagande och rekommendationer av förfaranden som använder våra produkter och andra faktorer detaljerat från tid till annan i rapporterna Apollo filer med Securities and Exchange Commission, eller SEC, inklusive dess Form 10 K för året avslutade 31 december 2016 och formuläret 10 Q för de tre månader som slutade den 30 september 2017. Kopior av rapporter som lämnats in till SEC är publicerade på Apollos hemsida och är tillgängliga från Apollo utan kostnad. Dessa framåtblickande uttalanden är inte garantier för framtiden prestanda och prata endast från och med dagen för detta, och, med undantag av vad som krävs enligt lag, avvisar Apollo något skyldighet att uppdatera dessa framåtblickande uttalanden för att reflektera framtida händelser eller omständigheter.
träning viktnedgång Apollo Endosurgery tillkännager första ORBERA