träning gå ner i vikt Använda ATI- och NVIDIA-videokort för att göra en bastu

gå ner 5 kg på en månad Använda ATI- och NVIDIA-videokort för att göra en bastu

Förlora vikt genom att spela videospel?

Ring det som du vill, men nyligen verkar det jag förlorade flera pounds utan någon anledning alls. Jag kunde inte ta reda på varför jag gick ner i vikt när jag spenderade de flesta av mina dagar och nätter som riktat DirectX 10 videospel som Lost Planet och Call of Juarez. Lita på mig, jag blev inte upprörd att jag förlorade några pund, men det verkade lite konstigt. I eftermiddag satt jag på mitt kontor med e-post, när jag märkte att mitt rum var lite varmt. Egentligen var mitt kontor / extra sovrum varmare än något annat rum i mitt hus. Sedan slog jag mig Jag har nyligen uppgraderat mitt personliga system till en XFX GeForce 8800 GTX. Kan det vara orsakat av grafikkortet? Nah, med allt prat om global uppvärmning och stigande temperaturer måste det vara så. Okej, det är inte global uppvärmning (Tyvärr, Al Gore, jag tröttnade mitt bästa), men snarare det irriterande grafikkortet lyckades snurra bort och sätta ut värme.

Kanske det sträcker sig till min viktminskning, men det är kul att tänka på. Att sitta i en bastu kommer att orsaka att man förlorar vattenvikt som de svettar ut. Eftersom rumstemperaturen har ökat på grund av grafikkortet kan jag dra slutsatsen att jag förlorar vikt genom att spela spel! Okej, det sträcker det lite. Om du gillar det kan du prova på den här storleken. Försäljningen av glass ökar på sommaren. Kriminalgraden i Amerika ökar också på sommaren. Därför kan vi dra slutsatsen att glass orsakar brott. Du kan komma upp med en miljon av dessa hjärnteasers, så jag kallar det slutar på den där. I all allvar, när du använder nyare videokort som GeForce 8800 GTX och Radeon HD 2900 XT, var rumstemperaturen högre än vid användning, exempelvis en GeForce 7900 GTX.

Bara för skojs skull trodde jag att jag satte ihop ett snabbt och enkelt test för att se hur Radeon HD 2900 XT och GeForce 8800 GTX gör när det gäller värmeffekt. Jag pratar inte om GPU-temperaturen som kan hittas via programvara, utan snarare värmen som produceras av kortets yta och luften som blåses ut från grafikkortet. Utan dyra värmekameror och testrum var jag tvungen att bosätta sig på ett gettot lufttemperaturtest genom att använda min trovärdiga infraröda digitala laserpyrometer för att ta reda på temperaturen. Denna specifika modell har ett temperaturintervall mellan 0 500 grader F med ett noggrannhetsintervall på plus eller minus 3 procent och innehåller en laserpekare för att se till att du vet vad du tar temperaturen på. Om du tittar noga på följande bilder kan du se den röda laserpunkten på ytan.

För att starta saker tog jag ett vanligt papper av vitt skrivarpapper och fann att papperet och rummets ytemperatur var i allmänhet 23,5 Celsius. Låt nu placera pappersstycket framför avgasfläkten på en XFX GeForce 8800 GTX, BFG Technologies GeForce 8800 GTS OC 640MB och den nyss släppta ATI Radeon HD 2900 XT för att se hur varje high end-kort gör. Bara för skojs skull registrerar vi också temperaturen direkt bakom kärnan på varje kort.
träning gå ner i vikt Använda ATI- och NVIDIA-videokort för att göra en bastu