träning för att gå ner i vikt Använd inte tunga kläder när du tränar

fasta gå ner i vikt Använd inte tunga kläder när du tränar

Använd inte tunga kläder när du tränar Q och A

29 april 2005By Gailor LargeGailor Large, SPECIAL TO THE SUN

Det finns en tränare på mitt gym som alltid jobbar i tjocka svettbyxor. Han passar verkligen och verkar veta exakt vad han gör när det gäller allt från bröstet pressar till vindsprints.

Om du vill gå ner i vikt på detta sätt, hur exakt skulle tunga kläder hjälpa till att kasta pund?

Om du ‘försöker’ göra vikt ‘för nästa årstid av The Contender, det är en sak. För alla andra är det ett misstag att träna i tunga kläder.

Varför? Den extra vikt du svider genom svettning är vattenvikt. Du har enkelt sparkat din kropps kylsystem svettande i överdrivning, och du kommer att få vikten tillbaka efter några flaskor vatten.

Genom att låta dig överhettas genom att träna i tunga kläder, kommer du att påskynda trötthet, så din träning kommer sannolikt att vara kortare och mindre effektiv. Viktigast är att du riskerar uttorkning, vilket kan leda till svimning, värmeslag och sjukhusvistelse.

Genom att ha något ljus och passande, kan du se resultatet du skapar genom träning. Och låt oss vara ärliga,
träning för att gå ner i vikt Använd inte tunga kläder när du tränar
vem vill springa med 3 pund bomull och polyester som väger ner dig?

Vi hör ofta om hur ett glas vin, en öl och ett skott sprit har motsvarande mängder alkohol. Men hur jämför de tre när det gäller kalorier? Är det en fattning än de andra?

Vi ställde din fråga till Eileen Eisenberg, klinisk näringslärare vid St. Joseph Medical Center i Towson. När det gäller kalorier, rekommenderar hon: ‘Alkohol är alkohol är alkohol.’ Kortfattat innehåller ren alkohol cirka 7 kalorier per gram, oavsett vilken typ av alkohol som helst.

Sammantaget har en 12 ounce flaska ljus öl, ett 1,5 ounce skott hårdlut och ett 4 ounce glas vin alla samma mängd alkohol och ungefär 100 kalorier (en vanlig öl väger in vid ca 140 kalorier per 12 ounce flaska) .

Alkohol kalorier kallas ‘tomma’ kalorier, vilket innebär att de inte innehåller några näringsämnen. Så njut varje nypa, men överdriv det inte (vinet är hjärtvänligt, åtminstone). Att undvika söta blandare som cola,
träning för att gå ner i vikt Använd inte tunga kläder när du tränar
tonic och juice kommer också att hjälpa dig att trimma.