träna gå ner i vikt ARISS kontakt med Kopernik Observatory och Science Center

bästa dieten för att gå ner i vikt ARISS kontakt med Kopernik Observatory och Science Center

Kontakten kommer att vara direkt mellan RS och K2ZRO. och intilliggande områden. Intresserade är uppmanade att lyssna på 145.80 MHz nedlänken. Vid ett tekniskt problem är säkerhetskopieringslänken för denna kontakt 145,55 MHz. Kontakten förväntas genomföras på engelska. Kopernik Observatory Science Center är en ideell informell utbildningsinstitution som främjar tvärvetenskaplig utbildning inom områdena vetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM). Genom sina klasser, evenemang och program understryker Koperniks multigenerationella tillvägagångssätt experimenterande, engagerat och aktivt lärande som modell för STEM-utbildning i vår region. Kopernik grundades 1973 och har erbjudit hundratusentals studenter i alla åldrar möjlighet att lära sig om deras värld och universum som omger dem. Koperniks resurser inkluderar tre permanenta teleskop, en heliostat,
träna gå ner i vikt ARISS kontakt med Kopernik Observatory och Science Center
väderstation, tre klassrum, datorlaboratorium och amatörradiostation. Det erbjuder också ett robust uppsökningsprogram där dess lärare tar program direkt i klassrummet. Kopernik har haft två tidigare ARISS-kontakter (2010 och 2013). Kopernik har erbjudit mellan- och gymnasieelever att delta i sina sommarkonstruktionsläger möjlighet att delta i 2015-ARISS-kontakten och lära sig om livet på ISS. I förberedelserna för kontakten kommer läroplanen att innehålla satellitbanor, satellitspårning och radiokommunikation. Eleverna kommer att fråga kosmonauten ett brett utbud av frågor om livet på ISS och utforskningen av rymden.1. Hur hanterar rymdstationen hoten av den ‘skräp’ eller stryker bort naturliga bitar av skräp som en meteor eller bitar och bitar av kometer? 2. Har du några djur ombord på rymdstationen? 3. Hur lång tid kan en astronaut stanna i rymden? Vilka typer av mat äter du och vinner du eller går ner i vikt? 5. Har du faktiskt en definierad dag och natt, som vi gör på jorden och sover du 8 timmar om dagen? 6. Hur håller astronauterna i kontakt med sina familjer medan de är borta så länge? 7. Är det i rymden att ändra din åsikt mot jorden? Vad tycker du om att göra för roligt i rymden? Har du gått på en rymdvandring och vad gjorde du? 10. Om någon blir sjuk eller behöver nödoperation ombord på rymdstationen, finns det en läkare som kan behandla dem? Är rymdstationen s orbital konstant eller behöver den periodiskt ökas tillbaka i sin riktiga omlopp? Om så är fallet, hur är det gjort? 12. Hur sover du i tyngdkraften? 13. Hur växer växten som påverkas av mikrogravity? 14. Är det läskigt att flyga i rymden? 15. Kan du se förorening från rymdstationen? 16. Vad är en vanlig dag som på rymdstationen? Registrera dig för SAREX-maillisten på Visits ARISS på Facebook. hittades på amatörradio på den internationella rymdstationen (ARISS).
träna gå ner i vikt ARISS kontakt med Kopernik Observatory och Science Center