tips gå ner i vikt Arena Pharmaceuticals Inc förstärkt som fetma läkemedel får mexikanska godkännande

kost och träning viktminskning Arena Pharmaceuticals Inc förstärkt som fetma läkemedel får mexikanska godkännande

Arena Pharmaceuticals Inc (NASDAQ: ARNA) aktier avancerade i tidiga erbjudanden efter att det fick det regulatoriska gröna ljuset i Mexiko för en vikthanteringsbehandling.

Läkemedlet VENESPRI, som har varumärket BELVIQ, är godkänt som ett tillägg till en diet med nedsatt kalori och ökad fysisk aktivitet för kronisk vikthantering hos överviktiga vuxna patienter, definierad som ett kroppsmassindex på 30 eller högre.

BELVIQ marknadsförs av Eisai Laboratorios, och eftersom produkten blir tillgänglig senare kommer Arena Arena årligen att betala en milestone på 1 miljon dollar.

Shaji Procida, Eisai president, sade i ett uttalande: ‘För närvarande är över 70 procent av den mexikanska befolkningen antingen överviktig eller fetma.

‘Utan intervention förväntas dessa siffror öka.

Företaget är en förläggare. Du förstår och håller med om att inget innehåll som publiceras på webbplatsen utgör en rekommendation att någon viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktions- eller investeringsstrategi är lämplig eller tillrådlig för en viss person. Du förstår att företaget mottar antingen monetär eller värdepapperskompensation för våra tjänster. Vi kan dra nytta av vilken volym den här skrivningen kan generera.

Du förstår vidare att ingen av informationsleverantörerna eller deras dotterbolag kommer att ge dig personligen råd om natur, potential, rådighet, värde eller lämplighet för en viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktion, investeringsstrategi eller annan sak.

Du förstår att webbplatsen kan innehålla åsikter från tid till annan med avseende på värdepapper som nämns i andra produkter, inklusive företagsrelaterade produkter, och att dessa åsikter kan skilja sig från de som erhållits genom att använda en annan produkt som är relaterad till företaget. Du förstår och håller med om att bidragsgivare kan skriva om värdepapper där de eller deras företag har en ställning och att de kan handla sådana värdepapper för eget konto. I de fall där positionen hålls vid tidpunkten för offentliggörandet och sådan position är känd för bolaget, görs lämplig information. Du förstår dock och är överens om att en eller flera bidragsgivare vid tidpunkten för transaktioner som du gör kan ha en ställning i de värdepapper som skrivs om. Du förstår att pris och andra data tillhandahålls av källor som tros vara pålitliga, att beräkningarna här görs med användning av sådana uppgifter, och att varken sådana data eller sådana beräkningar garanteras av dessa källor, företaget, informationsleverantörerna eller någon annan person eller enhet, och kanske inte är fullständig eller korrekt.

Från tid till annan kan det hänvisas i våra marknadsföringsmaterial till tidigare artiklar och yttranden som vi har publicerat. Dessa referenser kan vara selektiva, kan endast referera till en del av en artikel eller rekommendation och är sannolikt inte aktuella. Eftersom marknader förändras kontinuerligt kan tidigare publicerade uppgifter och data inte vara aktuella och bör inte åberopas.
tips gå ner i vikt Arena Pharmaceuticals Inc förstärkt som fetma läkemedel får mexikanska godkännande