snabb viktnedgång arbetare klagar ständigt över sin vikt medan han äter snabbmat

gå ner 5 kilo arbetare klagar ständigt över sin vikt medan han äter snabbmat

Jag har en mycket härlig och väldigt söt medarbetare som kämpar fruktansvärt med sin vikt och pratar mycket om det. Hon vill gå ner i vikt och är frustrerad över att hennes ansträngningar att träna inte påverkar skalan så mycket.

Tyvärr är det lätt att se varför hon inte har mycket framgång. Hon äter regelbundet stora mängder snabbmat. Jag har ofta sett henne öppna en ganska stor måltid avsedd för en person, och öppna sedan en extra smörgås eller sidoprodukter. Hon begränsar inte heller sin mellanmål mellan måltiderna.

Varför? Eftersom någon som klagar över sin vikt medan han regelbundet äter snabbmat, är ingenstans nära redo att vara allvarlig om viktminskning, och det betyder att allt du säger om mekaniken för viktproblem kommer att bli förvirrad i hennes känslomässiga problem och speciellt som medarbetare,
snabb viktnedgång arbetare klagar ständigt över sin vikt medan han äter snabbmat
som inte tjänade någon av er bra.

Re: Viktproblem:

Kanske efter att ha sympatiserat, säg: ‘Om din regim inte fungerar för dig, varför inte kontakta en professionell, säg en personlig tränare eller en nutritionist?’ Om hon verkligen är redo för hjälp kan det ge henne något att arbeta med Om du inte gör det,
snabb viktnedgång arbetare klagar ständigt över sin vikt medan han äter snabbmat
kom ihåg att formulera det som ‘om du inte är nöjd med resultatet’ det är om henne att nå henne ‘ mål.