smoothie gå ner i vikt Area man använder flip-telefon för att förenkla livet

gå dig smal Area man använder flip-telefon för att förenkla livet

TRAVERSE CITY Det hände serendipitously.

Freddy Hunt reste hem från en närliggande beachvolleyboll i juli när hans smartphone föll på baksidan av sin cykel. Hunt återvänt sin väg men kunde inte hitta iPhone, som hade blivit inslagna i en handduk och fastsatt av en bungee cord.

I stället för att köpa en ny iPhone Hunt bestämde sig för att minska sina förluster och använda situationen som ett tillfälle att nedgradera till en flip-telefon och för att bevisa för sig själv och andra att han kunde leva bättre utan distraheringar av en smartphone. ‘I stort sett tyckte jag inte om det, det hade slagit mig. Jag var inte illa, men det stämde mig bara att titta på andra människor ständigt på sina telefoner. De ‘instinktivt drar den ur fickan och tittar på den, som en nervös tik, nästan’.

Nu Hunt blir bra med en enkel telefon som bara gör och tar samtal, texter och enstaka bild.

‘Jag har inte kartor, jag kan inte få e-post, jag kan inte ta videor’, säger Hunt, som bara kan ta sig själv genom att vrida telefonen. ‘Det kan ta och ta emot bilder, men om någon skickar mig en jag måste ta bort nästan allt annat eller det har inte tillräckligt med minne. ‘

Den invånare i Traverse City är en del av ett växande antal smartphone-användare som är fast beslutna att förenkla sina liv. Den trendmade publiken av hipsters och kändisar som Adele och Anna Wintour började få ånga i mitten av decenniet.

‘Det är på grund av antalet distraheringar och frestelsen för distraktioner som en smartphone orsakar’, säger teknisk expert Russell Schindler i Traverse City. ‘Människor är textning, Facebook-meddelanden, tweeting. Jag har bokstavligen vänner som jag anser att blockera eftersom de kommer att meddela mig vid 3 på morgonen och det väcker mig på natten. Nu har jag bara lärt mig att ignorera det. Men det är bokstavligen frekvensen av avbrott som det orsakar.

Dessa distraktioner kan vara särskilt skadliga på jobbet, samtidigt som man försöker koncentrera sig på en uppgift. För varje 30 sekunders avbrott för att titta på ett e-postmeddelande eller Facebook på en smartphone uppskattar Schindler arbetare att slösa 5 eller 10 minuter tillbaka i tankesättet för den ursprungliga uppgiften.

‘Våra telefoner ska göra oss mer effektiva, men de kan göra oss mindre effektiva’, säger Schindler, en mjukvaruföretag och en medlem i TC New Tech, en tekniskt mötesgrupp. ‘Ibland kommer det ner till: Det enda sättet jag kan bli av med denna frestelse att bli av med enheten.’

Mer än 75 procent av amerikanerna spenderar mer tid på sin smartphone än någon annan apparat, enligt en undersökning av National Today, som spårar unika tillfällen och semestrar. Femtiofem procent säger att sängen är det mest populära stället att kolla på sin telefon, oavsett om den är vaken (32 procent) eller somnar (26 procent). Och 13 procent säger att de känner att de ‘är beroende av sin telefon.

‘Smartphone är som en koppel. Du kan gå ut ur kontoret på 5 men du är fortfarande kopplad’, säger Schindler. ‘Folk kommer att skicka e-post till dig, du kommer att kolla din email, känner att du måste svara.’

Hunts beslut att bli av med sin iPhone kom efter att ha observerat andra tanklöst flippar genom sina mobiltelefoner för att underhålla sig. Det kom till ett huvud för två år sedan.

‘Jag bodde i San Antonio och tittade på en parade. Folk höll upp sina telefoner och spelade videoen. Jag tänkte,’ Parader är småkul i alla fall, varför skulle du gå tillbaka och titta på video av en parade? ‘Det stämde mig bara . Jag tänkte, ‘Varför slipper du bara lägga ner dina telefoner och njuta av något framför dig? Du behöver inte förstärka din verklighet.’ ‘

Ändå var det inte till den ödesdigra cykelturen som han äntligen skar sladden.

‘Först när jag fick min flip-telefon kände jag mig ganska rolig med hjälp av det offentligt. Nu är jag’ snäll stolt över det ‘, säger han och tillade att telefonen ofta börjar samtal med andra överväger att göra en förändring.

Att inte ha en smartphone kan till och med ge honom en kanten på jobbet genom att låta honom se på mobilt beteende från ett annat perspektiv, sa han.

‘Så länge jag är tillgänglig via telefon, är det bra. Om de behöver mig, ringer de mig. Och de kan skriva mig. Vi har verktyg på jobbet för att se på mobila användarperspektiv. Jag har en iPad på hemma, så jag har en enhet. Jag är inte ständigt knuten till den. ‘

Nu Hunt har ingen avsikt att gå tillbaka till en smartphone.

‘Min fru blir irriterad för att jag inte är så tillgänglig för henne’, sa han. ‘Telefonen är inte lika viktig. Jag är mer fokuserad på uppgiften till hands. Jag är inte så distraherad. Jag kan ge en uppgift och en person min odelade uppmärksamhet och bara njuta av min lunch utan att vara distraherad, njut av en promenad utan att vara distraherad, njut av att sitta på en bänk utan att vara distraherad.

‘Jag tror att folk befinner sig mer anslutna när de inte har en smartphone.’

Schindler föreslår de som inte vill gå ‘smartless’ kall kalkon bör hitta smarttelefonen ‘s’ störa inte ‘-knappen och använda den ofta. Eller begränsa telefonens distraktiva möjligheter genom att stänga av den i tre timmar på morgonen och slå på den igen för att adressera e-post och andra meddelanden i tre timmar på eftermiddagen.

Men för vissa är det enda sättet att bli av med frestelsen som en smartphone ställer sig att bli av med telefonen själv, varnar han.

‘Om någon försöker gå ner i vikt, ställer du inte dem framför en tallrik med kakor,’ sa han. ‘Om du känner dig’ är lätt distraherad och det är ett problem kan det vara en bra idé att bli av med den här smarttelefonen. ‘
smoothie gå ner i vikt Area man använder flip-telefon för att förenkla livet