så gick jag ner i vikt Använd positivt tänkande för att hjälpa till att gå ner i vikt

hur många kalorier är ett kilo Använd positivt tänkande för att hjälpa till att gå ner i vikt

Kraften i positivt tänkande spelar en viktig roll i dina viktminskningsinsatser. Perpetual negativa tankar kan leda till självnedbrytande beteenden som att gå ut ur din ätregime, överdriven och hoppar över din träningsrutin. Positiva tankar kan å andra sidan öka din motivation och energinivå.

När det gäller att träna, och till de flesta saker i livet, är en positiv inställning ovärderlig. Positivt tänkande är ett bra verktyg och det kan göra en verklig skillnad för din övergripande framgång, och här är några av anledningarna till varför.

Positivt tänkande innebär att du har en tydlig bild i stället för vad du ska uppnå, hur du ska göra det och när du ska komma dit. Många professionella idrottare föreställer sig att vinna sin ras eller deras tävling för att förbereda sig,
så gick jag ner i vikt Använd positivt tänkande för att hjälpa till att gå ner i vikt
och det kan gå långt för att verkligen se till att de vinner.

Positivt tänkande kommer att stimulera dig. Om du någonsin blir nedslagen eller om du inte får de resultat du letar efter kan det vara en riktig motivator och det betyder att du inte ger upp. Du bör alltid titta på den ljusa sidan om saker som du berätta själv att du kommer att lyckas då är du mycket mer benägna att göra det.

Positiva tankar ger empowerment. En negativ inställning kan sätta processer i rörelse som gör att viktminskning är svår, om inte omöjlig. Berating dig själv varje gång du äter fel mat, ständigt fokuserar på vad du inte kan äta och närmar dig ditt träningsprogram med fruktan är alla sätt att negativa tanke mönster kan sabotera dina viktminskning ansträngningar.

Ett av de sätt som en negativ attityd kan råda under din viktminskning är om du har satt orimliga mål för dig själv. Försöker att existera på en extremt låg kalori diet eller ställa in ditt veckovisa viktminskningsmål vid ett ouppnåeligt tal gör dig ofta redo för misslyckande.

För att öka viktminskningens framgång, sätt uppnåbara mål. Att förlora en eller två pund per vecka är ett rimligt mål och kan generellt uppnås utan extrema åtgärder. Väga dig varje vecka; varje vecka när du når ditt mål, bekräfta din framgång. Detta kommer att fortsätta positivt tänkande.
så gick jag ner i vikt Använd positivt tänkande för att hjälpa till att gå ner i vikt