middag under 500 kcal Arizona familj

gå dig smal Arizona familj

Landmarkreopens i dalen

Känd som en landmärkefastighet på 1960- och 1970-talet, gör sitt efterlängtade återvändande till det fridfulla Paradise Valley, och öppnar den här helgen. Det är den första utväg i Paradise Valley att öppna på åtta år, ståtar med två pooler, en 18-håls golfbana, ett konstgalleri, träningsanläggning, två restauranger och mer. Det strävar efter att bli den sociala korsningen av Paradise Valley, namnet kommer från det år som staden införlivades och eldhällsugnen som ger rökig smak till många signaturrätter, inklusive en utmärkt grillad dag. Full service restauranger öppna design, utställning kök, nedsänkt vardagsrum lounge och vidsträckt bar område är varma och inbjudande. Golv till tak glas och en rymlig uteplats markera fantastisk utsikt över öknen landskapet och Camelback Mountain.

Citizens Club

Namnet på utvägens pool, fitnesscenter och juicebar serverar hyllning till medborgarnas kommitté för införlivandet av Paradise Valley. Gästerna kan koppla av och njuta av lugn utsikt över Camelback Mountain vid en av två 75 fot pooler, vilket Resortens lyxiga fitnesscenter har toppklassutrustning, klasser från aerial yoga till TRX och barre och guidade Camelback Mountain-vandringar, medan färska pressade ekologiska frukter och grönsaker finns på saftstången.

Den korta kursen

Designad av den kända golfbanan arkitekten Forrest Richardson, The Short Course är en relativt snabb spel med 18 par 3 hål. Den fullt ombyggda kursen är utformad för att vara utmanande för erfarna golfare, men ändå tillvägagångssätt för nybörjare. med en hel 18 hål. Richardson hedrar legenden om originalcourse designer och hans mentor Jack Snyder, ASGCA, genom att införliva det naturliga landskapet och vackra perspektiv i varje hål. Den slående utsikten över Camelback och Mummy Mountains, tillsammans med den natursköna omgivningen, gör kursen till en sann destination. Det är det perfekta stället att lösa en satsning gjord på The Forrest Wager eller att hämta den senaste golfutrustning och kläder. Namnet hedrar fastighetsförklaring Rusty Lyon, far till Westroc Hospitality CEO Scott Lyon.

Galleriet på

Kuraterad av den anmärkningsvärda lokala galleriregissören John Reyes, The Gallery atfeatures både offentliga och privata samlingar, inklusive stycken som är tillgängliga för försäljning. Konstmottagningar kommer att hållas vartannat månad för att sammanfalla med varje ny utställning, för att sammanföra samhället för en social och pedagogisk konstupplevelse. Den första artisten som presenteras är den sena James G. Davis, en lång tid bosatt i Arizona och konstprofessor vid University of Arizona. Sex stycken från hans samling, Passages, visas och säljs på Galleriet i slutet av april.

Mötes- och evenemangsutrymme

Med 12 500 kvadratmeter ljust inomhusutrymme och 25 000 kvadratmeter naturskönt utomhusutrymme, är det ett perfekt resmål för gruppevenemang, från lyxiga företagsresa till intima bröllop och andra festligheter. Platser inkluderar fullt utrustade styrelserum och stora balsalar med geometrisk belysning, orörda gräsmattor och den 4 000 kvadratfot Camelback Utsikt över takterrassen med oöverträffad utsikt över bergen.

5445 E. Lincoln Drive, 85253

Lincoln 54th Street

Världens största grill sparkar ut USA-turné i Phoenix!

Johnsonville s Big Taste Grill är 65 meter lång och ligger på vägen för pengar till American Cancer Society. Här hittar du försiktigt använda barnkläder, babymöbler, leksaker och många namnmärken. Barnklädsel firar 15 år i dalen.

Kids Closet Connection handlar också om återvinning. De flesta deltagande föräldrarna säljer sina utvuxna saker och använder sedan fonderna för att handla upp till nästa storlek. Vi erbjuder faciliteter och personal att köra försäljningen medan avsändarna gör 65 procent av vinsten från objekt som de säljer, utan att arbeta med försäljningen.

Något och allt barn relaterat inklusive försiktigt använda barn och tonårskläder; barnvagnar; bilsäten; babyutrustning; barns möbler, leksaker, utomhusutrustning, exer-underlägg, böcker, dvd-skivor, dators programvara och pedagogiska föremål för barn. Försäljningen är organiserad med en toppmodern märkning och avsökning för att göra checkar enkelt. Efter försäljningen, Försäljningen av många osålda varor är donerade till sponsringskampanjen New Life Pregnancy Center. Dessa produkter hamnar direkt i händerna på de som mest behöver barnkläder, babyutrustning och plantskolor.

Inträde är gratis och barn är välkomna att delta med sina föräldrar. Försäljningstider för de första två dagarna av den offentliga försäljningen är 10:00 till 19:00. Många kvarvarande varor markeras med 50% för den sista dagen
middag under 500 kcal Arizona familj