mat vid viktminskning Använd ledt till viktökning

tips på viktnedgång Använd ledt till viktökning

RapperBallooned till 230 pounds (104 Kilo) vid höjden av hans narkotikabruk, avslöjade han överdriva för att klara magen Aches Associated With His Pill Addiction. Bild: och Curtis 50 Cent Jackson New York premiär av ‘Southpaw’ för WRAP på AMC Loews Lincoln Square Arrivals New York. Beläggningen på Vicodin och Valium som han hade tagit ‘i åratal’ lämnade honom med ett hål i magen, vilket skulle hålla honom hela natten om han inte fyllde den med skräpmat . Han berättar för Mäns tidskriftsmagasin, ‘Jag spenderade ständigt och åt illa.’ S piller missbruk ledde till en överdosering 2007 och efter en rehab-stint bytte 42-åringen en besatthet till en annan och började träna. Han fortsätter , ‘När jag kom ut ur rehab behövde jag gå ner i vikt, men jag var också tvungen att hitta ett sätt att fungera nyktert. Om jag inte blitzed ur mina tankar hade jag problem med att sova. Så jag började springa. en naturlig endorfinhöjd,
mat vid viktminskning Använd ledt till viktökning
men det hjälpte mig också att sova, så det var perfekt. ‘Det är lätt att underst och hur folk ersätter missbruk med motion. En beroende för en annan än en som är bra för dem. Jag har en missbrukares hjärna, och när det kom till körning tror jag att jag blev lite borttagen. Till slut fick jag ner till ca 149 pund. Jag sprang till den punkt där jag började bli skadad. Allt som ständigt pounded från löpningen började riva upp mina höftböjare. ‘Började arbeta ut DVD-skivor i sin rutin och nu känner han att han är där han vill vara så långt som hans hälsa är bekymrad. Han lägger till,’ jag gissar jag är ganska kompulsiv och tränar mig. Jag känner mig som om jag går långt ifrån det för länge, om jag har en galen vecka och tar en fem dagars paus kommer det att vara som att börja. ‘Jag är rädd att om det går utöver det, jag kan förlora motivationen. När du är på en plats där du har gjort framsteg och du har haft lite tid investerat i det,
mat vid viktminskning Använd ledt till viktökning
vill du inte sluta och ge upp vad du började. ‘