hur ska man gå ner i vikt Använd intermittent fastande för att konsekvent gå ner i vikt

bästa dieten för att gå ner i vikt Använd intermittent fastande för att konsekvent gå ner i vikt

Har du problem med att gå ner i vikt? Du har inte mycket tid för att planera dina måltider för att äta hälsosammare mat eller om du inte gillar att träna eller spela sport varje dag? Testa sedan den här nya strategin för att framgångsrikt gå ner i vikt. Det kallas intermittent fastande!

Vi vet alla vad som är fastande. Fasta är när man inte använder några kalorier under en viss tid. Denna teknik används av flera kulturer i vår värld, till exempel i ‘Ramadan’, där muslimer fortar en hel månad.

Men vi pratar om intermittent fastande. Intermittent fastande består i att ha fasta perioder och foderperioder. Det finns olika sätt att göra detta. Ett av de mest populära sätten att intermittent fasta är att fasta runt 16 18 timmar och äta sedan i 6 8 timmar. Det betyder att du kan fasta från 12:00 till 16:00 och sedan äta från 16:00 till 12:00. Du kan också använda 24 timmar fast två gånger i veckan. Till exempel kan du snabbt på tisdag från 16:00 till onsdag 16:00 och från fredag ​​16:00 till lördag 16:00.

De första dagarna med att göra intermittent fastande kan vara svårt eftersom du troligtvis kommer att vara hungrig några timmar innan din utfodringsperiod börjar. För att minska denna aptit och för att undvika begär, bara drick mycket vatten och tugga lite socker mindre tuggummi. Du borde kunna klara kraven med bara lite viljestyrka.

Här är några andra orsaker till att du börjar med intermittent fastande:

Du kommer definitivt att gå ner i vikt.

Din kropp brinner kalorier oavsett vad du gör. Även när du sitter, bränner din kropp kalorier. Så när du inte äter, förbrukar du inte kalorier. En normal människa bränner omkring 2000 kalorier om dagen. Nu om du snabbar i 24 timmar betyder det att din kropp brinner 2000 kalorier, vilket är ca 250g viktminskning per dag.

Du kan nästan äta vad du vill.

NÄSTAN! Tänk på att äta pizza och andra skräpmatar. Du måste fortfarande ha en riktig kost för att framgångsrikt kunna gå ner i vikt. När jag säger att du kan äta nästan vad du vill, betyder jag att du inte behöver vara strikt på dig själv. Ät vad du vill så länge det inte är skräpmat.

Du sparar mycket tid!

Fastande ger dig mycket mer tid för andra saker. Tänk på det. Istället för matlagning och ätning kan du göra många andra saker. Du slipper bara gå ner i vikt men du har också mer tid för dig själv!
hur ska man gå ner i vikt Använd intermittent fastande för att konsekvent gå ner i vikt