hur går man ner i vikt på en vecka Använda mat journaling för att göra bättre diet beslut

ner i vikt Använda mat journaling för att göra bättre diet beslut

Om du försöker gå ner i vikt finns det många fördelar med att hålla en logga över vad du äter varje dag. Det kommer inte bara att hålla dig ansvarig för vad du äter, det hjälper dig att fatta bättre beslut under hela veckan.

Sanford Profile Certified Coach Melissa Kortan säger att vi bor i ett samhälle där vi kan ta tag i något att äta på språng, gör att vi glömmer det vi har ätit hela dagen. Detta kan leda till övermålning och viktökning. Att hålla reda på allt du lägger in i din kropp hjälper dig att undvika det problemet tillsammans.

‘Om du når i kylskåpet för att dra ut ditt kycklingbröst och du tar tre druvor på lång sikt kommer de tre druvorna nog inte att göra skillnad. Men om du lagar mat och varje gång du öppnar kylskåpet du tar tag i tre druvor. De kan lätt lägga upp till tjugo druvor i slutet när du är färdig. Så saker som det bara att vara mer uppmärksamma på de beslut som vi fattar. ‘ sa Kortan

Kortan säger inte vara överväldigad genom att hålla en matbok. Hon säger att hålla reda på din mat och veta exakt vad som fungerar bäst för att du tar tid.

Hon säger att man fysiskt skriver måltider ner i en anteckningsbok kan fungera bäst för vissa människor. Medan andra kan göra ett bättre jobb att spåra sin dagliga kost på sin telefon med hjälp av appar som MyFitnessPal (Android / iPhone).

Kortan säger om du bara börjar försöka logga din diet, sätt påminnelser på din telefon. På så sätt kommer du inte att missa en måltid och försöka backtrack för att komma ihåg exakta livsmedel och mängder.
hur går man ner i vikt på en vecka Använda mat journaling för att göra bättre diet beslut