hur blir man smal snabbt Använda Visualisering för att gå ner i vikt

snabb viktminskning tips Använda Visualisering för att gå ner i vikt

Att kämpa för att ta bort oönskat fett är utan tvekan en av de tuffaste sakerna för de flesta människor att göra, främst för att människor är ofrivilliga och som gillar att äta. Många proffs säger att det bästa sättet att bli av med vikt är att alltid minska kaloriintaget eller kolhydraterna och börja vara aktiva. Ibland är det utmanande att hålla sig till dessa föreskrifter på grund av engagerade rutiner och tillgången till icke-dietvänlig. Det är klart att det saknas en bit.

Problemet är hur människor ser sig själva. Överviktiga människor ser sig själva som sådana, och de har svårt att visualisera sig som tunna. Som ett resultat blockerar de tanken att någonsin vara så. För att ändra vikten måste du ändra tanken. Du måste börja se ett helt nytt dig.

Forskning visar att människor som lär sig att tänka tunna börjar snart äta som en tunn person. Om du tänker på att du alltid måste ha extra plommon, kommer du alltid att ha dem. Om du tänker på att pizza tid är ett tillfälle att överdriva, kommer du alltid att göra det.

Du måste berätta själv positiva saker om dig och din vikt. Om din perfekta vikt är 150, men du är 190, måste du berätta för dig att du väger 150, särskilt vid måltiden. Det tyder inte på att vara svält, det betyder att äta så mycket som du visualiserar en tunn person som äter.

Om du är stillasittande, börja berätta för dig själv, är du väldigt aktiv. Övertyga dig själv att du trivs på 30 minuter varje dag av träning, och sedan bli upptagen med att uppnå det målet fem minuter i taget och bygga upp. Börja visualisera dig själv som att ha massor av uthållighet. Om du har bilder av dig själv när du var skinnigare, gräva ut dem och titta på dem varje morgon och varje kväll innan du går i pension för natten. Brainwash själv du är så igen. Om du äger foton av dig själv är full av zip, blickar du på dem också. Tänk dig att göra den aktiviteten nu.

Investera 5 10 minuter dagligen ensam, visualisera dig med din föredragna vikt. Bild i ditt sinne så som du kommer att se ut och känna. Tänk på dig själv i dina nya kläder och föreställ dig dina medarbetare om hur bra du ser ut. Visualisera dig att springa eller gå varje dag, eller göra en mängd olika träningar för att bli skinnigare och föreställ dig att du har kul med det. Tänk på hur glad allt det kommer att göra dig.

Om du vill göra detta ännu mer potent, lägg till positiv bekräftelse på den. Skriv ner din önskad vikt och läs den varje dag. Skriv inte bara vikten, men skriv ner, ‘Jag väger 150 pund’, eller vad du än vill göra. Koppla till de uppgifter som ‘Jag övar varje dag’ och ‘Jag äter som en tunn person eftersom jag är smal ‘och’ jag är energisk varje dag. ‘

Använder visualisering för att gå ner i vikt. Det hjälper också till att uppnå fler saker som du skulle vilja medföra också. Om du tillämpar dessa tankar, såväl som ditt viktminskningsprogram, hjälper de dig att bli av med de pounds du behöver kasta, och de kommer att göra det möjligt för dig att hålla dem borta från och med nu.
hur blir man smal snabbt Använda Visualisering för att gå ner i vikt