går inte ner i vikt lchf Arizona Wildcats fotbollskål chatt med Daniel Berk

hur blir man smal snabbt Arizona Wildcats fotbollskål chatt med Daniel Berk

Jag tror att det var en kulmination av saker med Allen, men Rodriguez ville inte komma in i detaljer och lämnade det som en kränkning av politiken. Det trodde Allens problem är relaterade till betyg, men jag har inte bekräftat den där. När det gäller BC-försvaret är jag inte säker på att de har en ‘stor svaghet’ men de har inte den hastighet och frihet som UA-brotten har och har inte spelat mot ett lag som spelar med så mycket tempo som Arizona. Om UA kan stränga ihop några första nedgångar och hålla bollen i rörelse, kan BC ha några problem att hålla upp.

av Daniel Berk 12/30/2013 7:07:13 PM

Jag har aldrig varit i Fantasyland, det är i Anaheim, Kalifornien, tror jag, men om Randall spelade nästa säsong, skulle det inte på allvar skäla mig. Jag säger inte det är troligt eller kommer att hända, men Arizona skulle inte ta med honom om de inte trodde att han kunde bli en kille direkt med en gång. Jag skulle inte betala för mycket uppmärksamhet åt hans JC-nummer av några anledningar. Först var hans lag inte laddat med talang och han spelade inte med många andra D1-spelare. För det andra hade han inte spelat in två årstider. Han erkände också att han inte hade en mycket bra årstid. Men jag tror att UA tittar på hans förmåga och verktyg mer än hans statistik. Allt som sagt tror jag att jobbet kommer att vara öppet och att Anu Solomon ska förlora. Om Salomo gör allt som är frågan om honom och har en stark vår, tror jag att han kommer vara killen. Det är baserat på saker jag hörde kring programmet. Men jag skulle inte utesluta Randall, även om det kostar dig en resa till FantasyLand.

av Daniel Berk 12/30/2013 7:11:57 PM

Han måste lägga på lite vikt,
går inte ner i vikt lchf Arizona Wildcats fotbollskål chatt med Daniel Berk
men 25 30 pund är lite hög. Och han är inte bara alla raserier i Tucson, han är en legitim fyrastjärnig rekrytering, som kommer att påverka Arizona. Jag är också oense med honom utan att behöva göra en tackling på Salpointe. Det är faktiskt en styrka av hans. Mot I Ridge förra året i regelbundet säsongfinalen var hans förmåga att sätta upp Tyler Williams i det öppna fältet (något inte ens Peoria Centennial kunde göra) den största skillnaden i det spelet. Han behöver bli större och starkare, men jag slår vad om att han skulle kunna klara en våt strumpa.

av Daniel Berk 12/30/2013 7:23:57 PM

Definitivt. Båda ryggarna är stora och det är något kul att prata om, men O-linjerna kommer att bli enorma för det här spelet. Jag tror att BC O-linjen är en större faktor. Anledningen till att jag säger det beror på att Carey har lagt upp stora spel i år även när hans linje inte har varit bra för att han kan skapa sitt eget utrymme och sedan göra rörelser i det öppna fältet. Williams är mer beroende av sin linje och behöver hål att springa. Det kommer direkt från tränaren Steve Addazio, men de stora pojkarna måste spela för båda lagen utan tvekan.

av Daniel Berk 12/30/2013 7:33:48 PM

Det kommer att börja med Scooby Wright, som definitivt kommer att vara en startare för det andra raka året. Cal Transfer David Wilkerson och JuCo-produkten Antonio Smothers kommer också att utmana för omedelbar speltid på grund av deras storlek och erfarenhet. DeAndre Miller, som redshirted i år , är en favorit av coachingpersonalen och gjorde några steg under den här säsongen. Jag skulle inte bli förvånad över att se Derrick Turituri flytta heltid till defensivt slut, men jag bara gissar på det baserat på vad jag har sett den här säsongen. Och sedan rekryterar Jamardre Cobb och Marquis Ware kommer säkert att ta en titt i fallläger och kunde se mycket tid som sanna freshmen som Wright gjorde.

av Daniel Berk 12/30/2013 19:45:09

Jag hoppas att de flesta fans skulle kunna namnge RB Andre Williams vid den här tiden. Doak Walker Award-vinnaren och enhälligt första lag All American är en legit stud. Bortsett från honom, hålla koll på BC-linjalare Steele Divitto och Kevin Pierre Louis. seniorer och har bra storlek. De är de två ledande tacklare på laget och kommer att försöka vara över Ka Deem Carey. Vänster tack vare Matt Patchan är förmodligen det bästa prospektet på BC från vad jag hört. Han är en överföring från Florida och är ankare för BC: s offensiva linje.

av Daniel Berk 12/30/2013 7:48:12 PM

En av de bästa fördelarna med att vara här för skålpraxis var att kunna titta på hela sessionerna. Normalt på campus kan vi bara titta på de första 20 minuterna och det är det. Jag skulle säga att fokus och intensitet här nere var ganska bra. Killarna verkade in i det och Rodriguezs skrik var lika högt som någonsin. Glöm inte: Förra gången detta lag spelade blev de generade (deras ord, inte mina) och jag tror att de ‘är angelägna om att vinna en seger efter det spelet. Jag är förvånad över att se ett ofokuserat litet lag i morgon.
går inte ner i vikt lchf Arizona Wildcats fotbollskål chatt med Daniel Berk