gå ner i vikt program Arkansas ‘Befolkning bland de svåraste i landet

att gå ner i vikt snabbt Arkansas ‘Befolkning bland de svåraste i landet

ARKANSAS (KFSM) Arkansas har den fjärde överviktiga och överviktiga vuxna befolkningen bland alla stater, enligt en ny Wallethub-undersökning. Den naturliga staten utrotas endast i undersökningen av Mississippi, West Virginia och Tennessee.

Nästan 35 procent av arkansanerna är överviktiga och 36 procent är överviktiga, enligt CDC. Överskott av kaloriintag och brist på fysisk aktivitet är de två främsta bidragsgivarna. Mindre än hälften av statens vuxna befolkning äter en frukt eller grönsak dagligen och bara 41 procent får 150 minuter med måttlig träning per vecka. Personlig tränare och fitnessexpert Suzette Baker berättade Talk Business Politics Det finns flera metoder som människor kan använda för att förbättra deras hälsa och minska deras vikt.

‘Det första jag gör med nya kunder är en grundlig bedömning av deras närings- och aktivitetsnivåer,
gå ner i vikt program Arkansas 'Befolkning bland de svåraste i landet
‘ sa hon.

Om en av fem amerikaner har ett gym medlemskap, och i genomsnitt kostar det cirka 55 dollar per månad. Personliga tränare kan kosta så lite som $ 30 till $ 40 per session i Arkansas, men vissa kan sträcka sig så högt som $ 60 $ 70 per session beroende på typ av träning och varaktighet, enligt Thumbtack. Nationellt genomsnitt är $ 50 per session.
gå ner i vikt program Arkansas 'Befolkning bland de svåraste i landet