gå ner i vikt löpning Arbetsförhållande För James And Lena In

tips gå ner i vikt Arbetsförhållande För James And Lena In

Först började CBS innan showrunners insåg att det skulle vara bättre placerat på The CW tillsammans med ‘Arrow’, ‘The Flash’ och ‘Legends of Tomorrow’, ‘Supergirl’ har sedan dess debut bildat en oerhört stark och passionerad fanbas. Nu tillbaka för sin tredje säsong, tips om vad vi borde förvänta oss börjar dyka upp.

Mehcad Brooks stjärnor som James Olsen i The CW ‘s’ Supergirl ‘

Med James Olsen (Mehcad Brooks) och Lena Luthor (Katie McGrath) samarbetar nu på showen, och James ‘skuggiga historia med Luthor-familjen förväntas fyrverkerier flyga mellan de två vid någon tidpunkt. Även om Brooks inte har kommit ut och sa att så är fallet, har han antydt på en frostig arbetsmiljö för paret.

Talar med EWs Spoiler Room,
gå ner i vikt löpning Arbetsförhållande För James And Lena In
förklarade skådespelaren att parternas arbetsförhållande var ‘komplicerat’ och tillade: ‘Att vara som James är, han försöker ge alla en ny chans eller nystart. Men det är alltid detta skepticism på baksidan av hans huvud. Hon är en Luthor. Har hon med avsikt att göra det här eller det? James är förmodligen den mest skeptiska till alla utav alla. De andra känner inte Lex, åtminstone inte hur jag gör det. ‘

Som vi vet eller åtminstone förväntar oss av vad konserten har sagt tidigare kommer Lena och Kara vänskap bara att bli starkare, eftersom ‘Supergirl’ fortsätter, så det blir intressant att se hur eller om James ‘varning Svaret på att arbeta med Lena kommer att påverka hans förhållande med Kara.

Just nu måste Kara dock koncentrera sig på att fixa sig själv, hjärtat som hon känner och skulden som omger hennes handlingar under två säsonger av kaos vi har sett hittills. I ett sådant tillstånd tvivlar vi på att hon kan för att hjälpa andra,
gå ner i vikt löpning Arbetsförhållande För James And Lena In
så hon måste sätta sig först de närmaste veckorna om hon ska återvända till sin roll som superhero och försvarare för oskyldiga. Det kommer att bli en mycket intressant karaktärsutveckling att titta på.