gå ner i vikt crosstrainer Apps kan hjälpa dig att gå ner i vikt

tips för att gå ner i vikt snabbt Apps kan hjälpa dig att gå ner i vikt

För många människor är resolutioner för nyårscentret om att bli frisk. För de som vill gå ner i vikt visar studier att om du spårar vad du äter kommer du att gå ner i vikt och du kommer att hålla bort den. För att lära sig om telefonapplikationer och deras användbarhet och effektivitet i hälsovård sökte Orlando Sentinel Editorial Board ut Erica Hechler, registrerad dietist vid Florida Hospital Diabetes Institutes nya dag, New Weight Weight Management Program.

F: Hur kan människor bättre ta hand om sig själva och fortfarande sjuggla livsförpliktelser och ansvar?

A: För de flesta av oss verkar självomsorg vara en skrämmande uppgift att leva friskare, träna mer och vara mer produktiv. Hur kan vi hålla oss organiserade för att kunna göra allt vi vill, uppnå ‘balans’ och fortfarande lyckas? Vårt svar kan ligga i något så enkelt som ett program eller ‘app’.

Fler och fler människor använder appar dessa dagar för att hjälpa sig att hålla sig på rätt spår genom att hjälpa dem att övervaka att äta beteenden, träna och till och med deras sömn. Självövervakning är nyckeln. Forskning visar att självövervakning väsentligt hjälper människor att bli mer medvetna om de val de gör och hjälper till att främja beteendets förändring och efterföljande underhåll av dessa nya beteenden och vanor.

Fråga: Vad är vissa utmaningar som människor har när de sätter upp för att skapa nya vanor och mål?

A: Jag tycker att jag arbetar med kunder att självövervakning och ansvarsskyldighet är nyckeln till att uppnå långsiktig framgång. Forskning visar att när människor registrerar sitt matintag och motion, finns det ökad medvetenhet kring identifierande beteenden som leder till framgång eller misslyckande. Vi uppmuntrar kunder att arbeta med program eller program som kan hjälpa dem att felsöka och identifiera områden som behöver förbättras. Resultaten av dessa ‘realtid’ poster visar sig vara ett värdefullt verktyg vid våra efterföljande besök för att hjälpa till att formulera en plan. Jag tycker att ibland har människor kunnat bestämma för sig vad som behövdes modifieras och har redan utformat sin egen korrigerande handlingsplan redan innan jag träffade mig! Hur underbart är det?

F: Vad är några funktioner som är viktiga när man överväger att välja en app?

A: Vi vill att folk ska hitta den information som härrör från den användbar och vi vill inte ha det för att känna sig som en annan chore eller artikel på deras ‘To Do’ -lista. Så när vi granskar en app och gör rekommendationer för människor frågar vi oss själva följande:

Kan det anpassas för att möta individuella mål?

Ger den dig användbar information?

Ger den dig användbar feedback för att hjälpa dig att uppnå dina mål?

Kan du dela data med din vårdpersonal?

Har det en online community support komponent?

Fråga: Vad är några av dina favoritmat och nutrition-appar som fungerar bra?

A: Min ‘gå till’ app för näringskomponenten är MyFitnessPal. Den här appen är mycket komplett och har många användbara verktyg för att hjälpa kunderna att bli mer medvetna om de livsmedel de väljer. Några av mina favoritfunktioner inkluderar möjligheten att personifiera mina kunders kalori- och makronäringsmål för att möta deras individuella behov. Klienterna kan logga in i matdagboken och jämföra resultaten med de programmerade målen för varje måltid och mellanmål som konsumeras. Detta möjliggör en ökad medvetenhet om den valda maten och hjälper till att identifiera beteenden som kan hindra framgång. Många kunder älskar programmets förmåga att snabbt skanna mat till databasen. Detta program är intuitivt och kan skapa en personlig databas med mat och mat, vilket gör matinträdet väsentligt mindre komplicerat och ökad vidhäftning för användning. Klienter kan importera och få ner näringsämnena av deras favoritrecept för att komma in i deras matdagbok.

Det finns också en övningsfunktion och sektioner där man kan integrera andra appar och bärbara enheter för förbättrat stöd och dataspårning. Online community komponent är mycket användbar för dem som behöver extra stöd och motivation av andra som delar samma resa.

Vi använder också Calorie King. Det är en app som används ofta av registrerade dietister för att hjälpa kunderna med sina dagliga matval. Med sin databas som innehåller mer än 80 000 livsmedel kan man hitta mest mat. Denna app är speciellt användbar när du äter ute och försöker hålla dig på rätt väg med matplanen.

F: Vi hör menyplanering och avancerad måltidberedning kan vara till hjälp för att hålla sig på rätt spår. Finns det några appar som kan hjälpa oss med det här?

A: Kunder som planerar måltider tenderar att vara mer framgångsrika på lång sikt. Det finns en app som heter Pepperplate som är underbar. Klienter kan importera recept från webben eller skriva in egna recept och hålla en online receptlåda. Det finns en sektion för att skapa och planera menyer och skapa detaljerade inköpslistor.

Medan appar kan vara till hjälp för att öka medvetenheten om dina hälsovanor, är det viktigt att du först träffar en registrerad dietist för att hjälpa dig att bestämma vad dina specifika näringsmål är baserade på dina hälsovårdens behov och livsstil.
gå ner i vikt crosstrainer Apps kan hjälpa dig att gå ner i vikt