gå ner 5 kg snabbt Arizonans nära kärntekniska testplats förlorar hopp om ersättning

gå ner snabbt i vikt på en vecka Arizonans nära kärntekniska testplats förlorar hopp om ersättning

KINGMAN, Ariz. Några invånare i den del av Arizona som var närmast kärnvapenprovning som utförts i södra Nevada under det kalla kriget sa att de ‘är trötta och ger upp hopp om ersättning för strålningsexponering.

Uppsägelsens känsla kommer som återstående medlemmar i en Mohave County-grupp som förespråkar den så kallade ‘Downwinders’ -åldern och dör, rapporterade Kingman Daily Miner.

Eddie Patillo, en av några dussin överlevande från gruppen, har försökt få ekonomiskt stöd till sina medicinska räkningar i nästan 20 år. 79-åringen förlorade sin syster till cancer år 2007 och har haft kolon, prostata och blåscancer.

‘Vi’ är trött på att tänka på det. Vi kom inte någonstans, sade Patillo.

Vid en tid var det mellan 100 och 150 medlemmar av Mohave County Downwinders, sade Patillo. Justitiedepartementet har människor rätt till betalningar upp till 50 000 dollar om de utvecklat cancer och levt i minst två år i vissa län i Nevada, Arizona och Utah från 1951 till 1962.

Men Mohave County var borta från listan trots regeringens detoniserande bomber mer än 100 mil från Kingman, vilket ledde till invånarnas ‘cancerdiagnoser orsakade av nedfallet.

Danielle Stephens, en organiserare av Mohave County Downwinders, sa att 35 medlemmar av hennes familj har dött av cancer.

‘Det är vad regeringen hoppas, att vi alla dör ut och går,’ säger Stephens. ‘Kanske tar de yngre upp det. Det gick inte att gå iväg. ‘

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareMayors första jobb borde skickas till staden clerkFour kvinnor kommer att tjäna på stadsrådet; Lindell re valdes för att vara förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästare Nyckeln till Webbers vinst: Noble väljareCouples 4 miljoner dollar donation till Railyard museumsprojektet landar dem namnge rättigheter
gå ner 5 kg snabbt Arizonans nära kärntekniska testplats förlorar hopp om ersättning