bra mat för viktnedgång Använda dina hushållssysslor att gå ner i vikt

gå ner i vikt frukost Använda dina hushållssysslor att gå ner i vikt

WSFA / NBC Vi klagar ofta på att det inte finns tillräckligt med tid på dagen för att träna men visste du att du kunde bränna hundratals kalorier med sysslor som trädgårdsarbete, dammsugning och målning. Tala Coleman förlorade 75 pund under fem år med just det! ‘Ibland kommer du bara i rutinen och jag vet inte ens att jag gör det längre’, säger Coleman. Colemans rutin övar och äter rätt och hon säger att du kan också för att hennes övningar inte kräver en gym, utrustning eller pengar. Många av vad hon gör för att behålla sin framgångsrika viktminskning görs hemma. ‘Det är mycket lättare och du behöver inte oroa dig för hur du ser ut.’ Vid Colemans hem ,
bra mat för viktnedgång Använda dina hushållssysslor att gå ner i vikt
hon har kor och hästar som behöver lyfta stora väskor med mat, men hon säger att du kan göra det med någon sällskapsdjur. Cleman säger att hon bara springar fram och tillbaka, leker med hundarna, hon andas ut, hennes hjärtfrekvens är upp,
bra mat för viktnedgång Använda dina hushållssysslor att gå ner i vikt
hon börjar svettas och hon har bara kul. Dina husdjur kommer att tacka och så kommer din midja.