banta med ägg Använda kroppskonturering som det sista steget efter viktminskning

hur mycket kalorier ska man äta Använda kroppskonturering som det sista steget efter viktminskning

Lisa Chappell kommer ihåg att sitta tillbaka i sin fåtölj och lyfta ett ben i taget, så hon kunde spåra alfabetet i luften med foten. Det var det mesta hon kunde göra för träning i början av ett program för att hjälpa henne att förlora mer än 100 pund. Hon var 43 år.

Ett år och 110 pund senare lyfte hon vikter och makt som gick längs stranden. Inte längre fett, hon var passform men inte fast. Hud som en gång hade fört sin övervikt låg i veck som en svag passform.

Liksom många andra människor som hade extrem viktminskning, mötte Chappell problemet med för mycket hud, en oro som kan hanteras via plastikkirurgi.

Upphetsad när jag handlade om min nya kropp, säger Carmel bosatt, nu 50, hade för många kvarlevor av min gamla. Jag ville göra något åt ​​det, men jag ville också ge min kropp tid att justera. Jag hade varit cooped inuti min kropp i 11 år; det förtjänade lite tid att bosätta sig. hon bestämde sig för att göra något med hennes bröst.

Jag förlorade vikten, säger Chappell, bröstet sagged. Jag var generad att byta på gymmet. Ingen övning skulle fixa det; Det behövdes korrigeras av kirurgi.

hittade ingen skam att ha en bröstlyftning; du tränar, du äter rätt, du gör det bästa du kan, och då får du hjälp. Du har tjänat rätt. tid och genom daglig träning och balanserad näring har Chappell återstående överskottsvävnad återhämtat sig en viss elasticitet, och hon känner sig nu bekväm i huden.

hade tillräckligt med sin egen bröstvävnad för att skapa volym, säger doktor David S. Goldberg, en Monterey-styrelsecertifierad plastikkonstruktionskirurg, hon behövde inte implantat. Det var bara en fråga om att ta bort den extra huden. Goldberg, är en mamma av ett par barn som vunnit och sedan förlorade graviditeten. Det är vanligt att bröstet förlorar volymen och blir droopy efter amning, säger han och bukhuden och musklerna kan också vara lös och lite saggy från barnbulten. Dessa patienter är ofta bra kandidater för kombinerad eller iscensatt abdominoplastik och estetisk bröstkirurgi.

jag, och alla styrelsen certifierade plastikkirurger, det handlar om att möta förväntningarna, säger dr. Goldberg. patient som förlorar tyngden och passar bättre före plastikkirurgi, kommer nästan alltid att bli bättre och vara lyckligare med sina resultat. 11px;

Oavsett om man mister vikt genom diet eller kirurgiskt ingrepp som gastrisk bypass, är effekten på huden ungefär densamma, säger styrelsen certifierad plastikkirurg Dr. Marie E. Pletsch, som har kontor i Scotts Valley och Monterey. Förhöjningen av huden från att sträckas av fett betyder att den inte längre har elasticitet den en gång hade, så det krymper som fettet gör. Ju yngre patienten säger, desto mer elasticitet kommer att förbli, varför det är bäst att gå ner i vikt före åldrandet.

Dr Pletsch utförde nyligen kroppskonturering kirurgi för att ta bort överskott bukhud på en ung kvinna som hade förlorat 80 pounds. Förfarandet var mindre komplicerat än de flesta eftersom så mycket av hennes hud redan hade krympt med henne.

För många tycks övervikten vara en biprodukt av åldringsprocessen. De fick det tills de var äldre. När tyngden går förlorad faller huden.

det överskjutande huden blir ett problem bland människor som har förlorat mycket, minst 100 pounds, säger Dr Pletsch. Vanligtvis är det som stör folk mest, den magehålan som hänger över ljummen. Detta är vanligtvis den första kirurgi som människor har. Det handlar också om den enda viktminskningkirurgiska försäkringen kommer att betala för.

De som behöver kosmetisk kirurgi i ansiktet, ögonlocken eller nacken, säger att Dr. Pletsch brukar sluta ha gjort det igen genom åren eftersom, när denna hud har tappat sin elasticitet, går hissen inte.

och skinkor är förmodligen den svåraste operationen, säger Dr. Pletsch, snittet är vanligtvis mellan lår och skinkor, och det är svårt att inte lägga på spänningar på det kirurgiska såret när man går, sitter, står eller böjer sig över. Detta kan orsaka sårets nedbrytning. Ibland gör vi liposuction först för att bli av med överflödigt fett, vilket gör proceduren enklare. Pletsch föredrar att utföra dem på poliklinisk basis när det är möjligt. Om patienten begär eller kräver mer än en operation, gillar hon att göra dem separat.

är inte enkla operationer, säger Dr Pletsch. kan vara totala kroppsmakeoversättningar, beroende på hur mycket vikt folk har förlorat och vad de vill korrigeras.

de är dyra någonstans mellan $ 5 000 och $ 15 000 vardera. Det är viktigt, efter att patienten har tappat bort vikt, för att säkerställa att de är villiga och kunna göra sina nya hälsosamma vanor en livsstil, så börjar de inte gå upp i vikt igen efter operationen.

väldigt glad jag förlorade vikten, och jag var så glad att jag hade operationen, säger Chappell. förlorade all denna vikt, och jag var fortfarande självmedveten. Jag insåg äntligen att jag behövde göra det själv. Min självförtroende nivå gick upp. Nu känner jag mig bra om mig själv, vilket är det mest tilltalande med en person. Självklart åldras jag, men det är annorlunda. Jag vill åldras graciöst men realistiskt. Att förlora vikten och gå igenom operationen var inte lätt. Men det jag gjorde var värt det. Goldberg.

är viktigt att en patient har en klar förståelse före operationen om deras kirurgiska alternativ och risker. Informerat samtycke kommer ofta med flera samråd, särskilt när det ofta är känslor, ångest och kroppsbildproblem att ta itu med. Crawford Watson bor med sin familj på Monterey Peninsula, där hennes farmor en gång bodde och skrev. En adjungerande skrivinstruktör för CSU Monterey Bay och Monterey Peninsula College, hon specialiserar sig skriftligen om konst och arkitektur, hälsa och livsstil och mat och vin.
banta med ägg Använda kroppskonturering som det sista steget efter viktminskning