Viktminskning – Fördelar och nackdelar med att förlora vikt

Så, gör du allt rätt. Du gör din kardio. Du gör din styrka. Du får gott om sömn. När det gäller vatten. Men du ser fortfarande inte de resultat du vill. Äter du alla fastighetsmatar? Ibland kan de ‘diet’ -produkter som vi använder inte alltid ge oss de resultat som de har möjlighet att. Undvik Följa, och öka dina chanser att hålla ner i vikt.

Beräkna hur olika diet shakes är inte grovt. äppelcidervinäger viktminskning Det är faktiskt ganska enkelt. Ha dig själv en mixer eller en matprocessor om du redan har en. Distincts det är högsta kvalitet eller du kommer själv att kunna köpa en varje par veckor. När någon väl har rätt utrustning, välj den färskaste tillsammans med grönsaker som en person hittar. Se till att du väljer låga eller inga frö livsmedel som Bananer, jordgubbar och meloner. Håll dig till grönsaker som inte är smakrika. De flesta vill att deras skakningar blir lite söta och att lägga till något precis som kucchini kommer att överdriva din dryck. Se också till att du har lite is och andra vätskor som juice eller mjölk att ha.

Som jag påpekade innan intervjun var din vän – ta reda på exakt hur du blir helt av med det överflödiga bagaget. Lämna ingen rock outturned, få ut av dem alla deras viktminskning. Människor som har övervinnt denna svåra utmaning är vanligtvis mer än glada att dela med sig av. De försökte förmodligen alla gäng många dieter och vet vad som fungerar och vad som inte gör. Den totala tyngdförlusten är inte svår när någon kan ha all den knowhow som är begåvad för dig.

Vad är BMI (Body Mass Index)? Detta index är förhållandet mellan din höjd och överskjutande fett. Med hjälp av denna mätare kan du avgöra om du kvalificerar dig som fetma, överviktig eller med den vanliga mångfalden. Även om du är överviktig, brukar du ha många underkategorier som mild fetma mot sjukdomar i viktproblem. Endast de som är morbid överviktiga kan genomgå tyngdförlustsoperation. Men faktiskt varför igen, en farlig metod att ansluta till varandra innebär en hel del test från forskare. Tumregeln är att om du fortfarande kan klara test och göra saker på din och nå mål, spelar det ingen roll hur liten de är, men hoppa fortfarande framåt med ideala viktminskningsalternativ. Läkarna kommer också att överväga din ålder såväl som Förknippad med livsförhållanden. Hjälper din vikt dig redan i sängen? Kan det leda till problem med kroppen?

Detta är ofta en väldigt mycket bland de som försöker tyngdförlust, på grund av den överflöd av ‘hälsosamma’ diet smoothies, protein concoctions och viktminskning skakar. Det finns 2 faktorer till vilket sinne när man litar på dessa flytande måltid alternativa lösningar.

En förknippad med artificiella sötningsmedel finns tillgängliga från sockeralkoholerna (Sorbitol, Xylitol och Mannitol) som orsakar problem med gas och uppblåsthet för de icke-näringsrika sötningsmedel som sackarin, aspartam och sukralos (Splenda). Läkare. Andrew Weil, författare till ‘The Healthy Kitchen’ är inblandad i att använda sig av av sötningsmedel med låg kaloriinnehåll. I sin bok säger han: ‘På extremt sätt, lägg på vikt inga bevis som hjälper någon att gå ner i vikt, men det är anledningen till att alla dem. För det andra smakar de flesta ovanligt. Och viktigast är de mycket populära som alltid Vara skadlig. ‘ Han ställer studier som kopplar sackarin och aspartamin till hälsoproblem.

Huvudpunkten här på nedgång? När du vill trimma din bottensticka till sunt förnuft och ha en hälsosam meny som äter en hel del matar och träna på de 30 minuterna varje dag.
Uppleva viktminskning, bariatrisk viktminskning kirurgi, vad är diet skakningar, lätt viktminskning