träningsprogram viktminskning Att vinna hälsosamma företag i North Bay-priset

gå ner i vikt med proteinpulver Att vinna hälsosamma företag i North Bay-priset

SANTA ROSA Nord-Kaliforniens centrum för välbefinnande bygger en bättre och hälsosammare framtid för människor genom att ta itu med kroniska sjukdomar från alla håll.

Centrumets 40 medlemsteam går på löftet om livslång hälsa genom att hjälpa människor att leva bättre genom rätt näring och matval, matlagningskurser, träning och livsstilsförändringar. En dietist står på personal för att leda detta initiativ.

Kardialrehabilitering och livstidsutbildning är viktiga delar av centrumets pågående kalender för pedagogiska erbjudanden som innehåller klasser som hjälper till att bota effekterna av diabetes, astma, artrit, hjärt-kärlsjukdom, fetma och mer. Andra program visar hur man behåller en hälsosam vikt ,
träningsprogram viktminskning Att vinna hälsosamma företag i North Bay-priset
sluta röka och få rökfria barn. Balans- och mobilitetsgrupplektioner hjälper deltagarna att återhämta sig eller undvika skador och hålla sig fysiskt och psykiskt passande.

Centret är familjeorienterat och barnvänligt. Anställda är ofta erkända vid personalmötet. Tack anteckningar som uttrycker tacksamhet skickas till sina hem. Blommor och kaffe ges för att visa uppskattning.

Alla flisar in på personalmöten genom att föra färskt trädgårdsingredienser till salladsbaren, också med grekisk yoghurt och med fruktpuré smaksatt vatten som dryck. Centret har en strikt hälsosam arbetsplatspolitik som hjälper personalen att göra de bästa matvalen utan Halloween godis tillåtet i pausrummet.

Medarbetare kan också ses med 15 minuters gångmöten runt kvarteret för att diskutera projekt, snarare än att sitta i ett konferensrum.

Anställda deltog i ‘Human Race’ och På Memorial Day weekend, en ‘Key Roads for Health’ 5k eller mil walking event organiserades med alla dressing som superhjältar. Funky Friday aktiviteter, som 10 minuters calisthenics och handviktstopp, gör mitten till en rolig plats att jobba på.

‘Vi tror att vi måste prata om hälsa och välbefinnande för att vi har sett bevis för att en aktiv livsstil kombinerad med en hälsosam kost och lycka kan gå långt för att besegra kronisk sjukdom och hjälpa de som lider hantera det bättre , säger Amy Crabb,
träningsprogram viktminskning Att vinna hälsosamma företag i North Bay-priset
fondutvecklingsofficer. ‘Nästa år planerar vi att erbjuda en ny vistelse hälsosam under semesterns utmaning.’