recept för en vecka Austintown Community Briefs

viktnedgång nyttig mat Austintown Community Briefs

Dr presenterar ett gratis seminarium med titeln ‘Hur man uppnår din idealvikt’, på Jan. vid Ohio Naturopathic Wellness Centre i Boardman (SouthBridge West Complex på 755 Boardman Canfield Road, Suite D 3). Gör detta år som du håller ditt nyårs upplösning och bli allvarlig om viktminskning. Suzelis kommer att lägga fram en otroligt framgångsrik plan för hälsosam viktminskning. Patienter som följer denna plan förlorar vanligtvis 7 10 pund i den första veckan och 2 3 pund Om du behöver gå ner i vikt, se till att delta i detta seminarium och ta hand om din hälsa. Fri entré, men RSVP krävs. Den 13 januari på A La Cart Catering, beläget på 429 Lisbon Street i Canfield. Pensionerad historielärare Elizabeth ‘Liz’ Cole Clark från Upton Association är gästhögtalaren. Hon kommer att prata om Harriet Taylor Upton, vars hemvist i Warren blev centrum för National Women’s Suffrage Association i början av 1900-talet och vars liv har nämnts i den populära PBS-serien ‘Downton Abbey’. Buffémiddagen kommer att omfatta södra bakad kyckling, korv med paprika och lök, sandfälla potatis, italienska blandade grönsaker, sallad och efterrätt. Kostnaden är 17 dollar per person och gue m är välkomna. För att göra en bokning, ring Darlene Demjen på 330 755 9089 eller Marilyn Abramski på 330 726 2527 senast 4 jan.

Vännerna till PLYMC introducerar ett nytt program som heter Senior Cise, ett timmes långt träningspassprogram, främst för de 65 år och äldre med lärare är Ericka Williams, en certifierad gymkursinstruktör genom American College of Sports Medicine. Detta låga effektprogram är utformat för att få pensionärer att flytta mot bättre hälsa med målet att förbättra rörelse, styrka och balans. den 5 januari och 12. Klasserna börjar jan. Avgiften är $ 5 per klass. För mer information kontakta utvecklingsbyrån på 330 740 6086.

Vänner till Austintown Library

Nästa vän på Austintown Library-mötet och programmet kommer att vara Jan. och kommer att innehålla Traci Manning från Arms Museum. Manning kommer att granska och specificera damerna i Mahoning Valley. Denna händelse är för vuxna.

Austintown biblioteket kommer att vara värd för en blind date med en bok händelse under regelbundna bibliotekstimmar. Böckerna kommer att förpackas i brunt papper, så titeln du får blir en överraskning. Denna händelse är för vuxna.

Har du kuponger som du inte behöver eller behöver kuponger du inte har? Släpp in på Austintown-biblioteket under vanliga bibliotekstimmar i hela januari för att sträcka dina shoppingpengar genom att byta kuponger. Denna händelse är för vuxna.

Det kommer att bli en blodkörning av Mahoning-kapitlet i amerikanska Röda Korset på Austintown-biblioteket på Jan. och Jan. för att betjäna St Elizabeths sjukhus behov. För möten ring 1 800 RED CROSS (1 800 733 2767).

Gå med i Austintown biblioteket på Jan. för att dela med dig av dina favoriter långsamma kokar recept. Ta med en maträtt att dela med vänner. Ett livsmedelsavstående måste undertecknas. Denna händelse är för vuxna

Har du läst en sizzling, red hot story book på sistone? The And The Rest Is History bokklubb skulle älska att höra alla de saftiga detaljerna på Jan. Delta i för informella diskussioner som täcker alla historia, inklusive historiska eroder, människor, platser och saker. Denna händelse är för vuxna.

Älskar du böcker och letar efter en bra läsning? Hör vad andra läser och dela din favoritläsning på Austintown-biblioteket på Jan. Denna händelse är för vuxna.

Spara minnen: ladda ner digitala bilder

Håll dina minnen säkra genom att lära dig hur du överför bilder från en digitalkamera eller telefon till en dator och en flash-enhet på Austintown-biblioteket på Jan. Denna händelse är för vuxna.

Scrapbook en sida och dela dina scrapbookingidéer vid nästa möte i Scrapbooking-klubben på Jan. vid Austintown-biblioteket. Förregistrera genom att ringa 330 744 8636. Denna händelse är för vuxna.

Ta med din Kindle till Austintown biblioteket på Jan. och bibliotekarierna visar hur du laddar ner e-böcker från bibliotekets digitala katalog på bibliotekets hemsida. Glöm inte ditt Amazon-konto och e-postinformation. Utrymmet är begränsat. Ring 330 744 8636 och fråga för filialen med namn för att registrera dig. Denna händelse är för tonåringar och vuxna.

Lär dig hur enkelt det är att skapa ditt eget e-postkonto på Austintown-biblioteket på Jan.

Det här är en nybörjars klass som täcker inrättandet av ett internetbaserat e-postkonto och hur man använder det. Vissa kunskaper om datorer och internet är obligatoriska. Utrymmet är begränsat till tre.

Ring för att registrera 330 744 8636 och ange ‘grundläggande datorklass i Austintown: email.’ Denna händelse är för vuxna. på Jan. 27 Jan på Austintown biblioteket. Varje deltagare kommer att skapa ett hälsningskort med ett matchande kuvert, plus en söt 3-post. Klassstorlek är begränsad, registrering krävs. Denna händelse är för vuxna.

Gå med i Austintown biblioteket för en morgon att sticka, hækla, brodera, sy eller annat varvarbete på varv på Jan.

Ta med ditt nuvarande projekt, skapa nya vänner och lära av varandra. Denna händelse underlättas av en bibliotekarie och är endast för vuxna.

Låt austintownbibliotekets förtrollare (cootie catchers) förutse vad du kommer att läsa nästa under regelbundna bibliotekstimmar i januari. Kommer det att vara ‘Monstrumologisten’, ‘Sprinkhoppung Jungle’ eller någon annan bra läs? Titta på din framtida läsning på biblioteket. Denna händelse är för betyg 7 12.

Kolla in rådgivningsnämnden för tonåringar på det månatliga TAB-mötet den jan. Hjälp planera och stödja tonårspolitiska aktiviteter på biblioteket. Träffa nya människor och ha det roligt. Nykomlingar är alltid välkomna. Denna händelse är för tonåringar i betyg 7 12. Snacks kommer att tillhandahållas.
recept för en vecka Austintown Community Briefs