ofrivillig viktminskning Att skära ut söta drycker kan hjälpa dig med att kasta pund

träning för att gå ner i vikt Att skära ut söta drycker kan hjälpa dig med att kasta pund

LUBBOCK, TX (KCBD) Om du försöker gå ner i vikt kan vad du dricker vara viktigare än vad du äter. I en 18-månaders studie på Johns Hopkins Folkhälsohögskolan följde de kostvanor på mer än 800 personer och hittade grupp som bara skära ner på flytande kalorier hade den mest dramatiska viktminskningen, jämfört med den grupp som bara skära ner på fasta livsmedel. De hittade att minska en servering av en socker dryck en dag kommer att förlora ett pund om 6 månader, utan träning eller diet förändringar. ‘Dr Reed säger skära sötande sodavatten och fruktjuicer och du ser en omedelbar skillnad på skalan 2009 KCBD NewsChannel 11 . Det här materialet får inte publiceras, sändas, omskrivas eller omfördelas. Fallen av äldre amerikaner har förödande medicinska och ekonomiska konsekvenser och når 50 miljarder dollar om året, hittar en ny studie. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal, regelbunden träning kan vara ditt bästa alternativ, forskare rapporterar. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. en smartphone fall kan vara tillräckligt för att ge omedelbara, noggranna blodtryck avläsningar. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjudna mentol cigaretter, svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie finner. Efter den kanadensiska provinsen av Ontario förbjöd mentol cigaretter, många rökare svarade genom att försöka sparka vanan, en ny studie finner. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal, kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie finner.
ofrivillig viktminskning Att skära ut söta drycker kan hjälpa dig med att kasta pund