mat viktminskning Att äta 1-2 måltider per dag kan uppmuntra viktminskning CBS Los Angeles

dietmat recept Att äta 1-2 måltider per dag kan uppmuntra viktminskning CBS Los Angeles

Randle Karriär Hög 36 poäng Lead Lakers Past Cavaliers, 127 113Bron James hade 24 poäng, 10 returer och sju assists för Cavs, som har förlorat fyra till sex efter att ha svepts på Staples Center av Clippers och Lakers.

NCAA-turnering: UCLA, Fullerton In; USC OutUCLA kommer att öppna spel i NCAA-manens basketturnering tisdag mot St. Bonaventure i ett ‘First Four-spel i Dayton, Ohio, meddelade NCAA söndag. Om Bruins vinner, kommer de att spela sjätte seeded Florida i ett East Region första omgångsspel Torsdag i Dallas.

Forskare vid Loma Linda University School of Public Health bestämde att fyra faktorer var kopplade till en minskning av kroppsmassindex, som använder din vikt och höjd för att mäta kroppsfett. De var:

Äter bara en eller två måltider per dag.

Underhålla en fast fastighet på upp till 18 timmar

Äta frukost istället för att hoppa över det.

Göra frukost den största måltiden på dagen.

Forskare fann att två faktorer var förknippade med ett högre BMI: Att äta mer än tre måltider om dagen, inklusive mellanmål, och göra nattvarden dagens största måltid.

Studien bestämde också att deltagarna, oberoende av matvanor, tenderade att gå upp i vikt varje år tills de fyllt 60 år. Från 60 års ålder hade de en tendens att gå ner i vikt år efter år.

Loma Linda-forskare genomförde studien i samarbete med Tjeckiens hälsovårdsministerium. De använde en process som kallas linjär regressionsanalys för att nå sina resultat.

Studien med titeln frekvens och timing är associerad med Body Mass Index i Adventist Health Study 2, kommer att visas i septemberutgåvan av Journal of Nutrition.

Mest visadeListor av vin som citeras i rättegången som har höga arsenivåer De 83 flaskor vin som citerats i en rättegång i veckan som har farligt höga arsenikivåer kom från 28 kaliforniska vingårdar och flaskades under 31 olika märkemärken. Några av etiketterna inkluderade flera olika typer av vin, såsom merlot, chardonnay, burgundy, ros, etc.

5 dödade i NYC Helikopter CrashA helikopter kraschade i New York City East River söndagskväll och vred upp och ned i vattnet och dödade två av de sex personerna ombord och lämnade tre andra i kritiskt tillstånd. De tre passagerare som skadades i kraschen dog senare på sjukhuset. Endast piloten överlevde, sade tjänstemän.

Domino Pizza Worker dör efter att ha stappats i strid med coworker En anställd på Domino Pizza dog efter att ha blivit stuckad minst en gång under en kamp med en kollega.

Pursuit of Stolen Car som slutade på UCI Campus misslyckades första DateThe CHP säger att tjuven inte kommer att bli långt. Polisen vet vem han är, han lämnade sitt ID i bilen.

Lorna Luft, Judy Garland dotter, diagnostiserad med hjärntumör Efter FallLuft var i eftergift för bröstcancer diagnostiserad för mer än sex år sedan.

Fångade på video: Kvinna säger mexikaner. De äger Amerika efter att ha blivit uppmanad att plocka upp efter sin DogJardiel Ochoa sa att kvinnan berättade för honom att gå tillbaka till Mexiko efter att han bad henne att plocka upp efter sin hund.

Driver Blocking Lane Splitters Fångade på Kamera En kvinna fångade spända ögonblick på 210 Freeway med sin mobiltelefon. Konfrontationen utlöstes av den gemensamma praxisen för körfältuppdelning av motorcyklister.

Många lokala studenter att delta i Anti Gun Våld Protester Onsdag ‘Vi’ låter [politiker] vet när vi fyller 18 vi kan rösta. Vi vill se dessa förändringar och de måste vara medvetna om det, säger Olin Osborne III, en junior.

Man klippt i slag och körning Krasch drabbar för flera blockInvestigatorer säger att mannen hade öppnat dörren för att leta efter något innanför en annan bil gick och slog honom och fladde förarens sidodörr mot bilen och föll honom på bilen .
mat viktminskning Att äta 1-2 måltider per dag kan uppmuntra viktminskning CBS Los Angeles