jag vill gå ner i vikt Att veta din kropp

gå ner i vikt styrketräning Att veta din kropp

IDAHO FALLS, Idaho Det är varmt, det är torrt, det är sommar i Idaho. Med sommarvädret kommer känslan av kroppsmedvetande.

När fler och fler människor börjar banta och träna, säger hälsoexperter att det är viktigt att känna din kropp innan du försöker ändra den.

Det är mycket lättare att veta hur många kalorier du ska äta, snarare än att gissa. Vid lungfunktionslabmet i Mountain View Hospital i Idaho Falls, sa en läkare att ett visst test kan ge dig siffrorna du behöver veta.

‘Det är viktigt att veta hur många kalorier du verkligen använder’, säger Bob Hiatt, andningssterapeut. ‘På så sätt kan du anpassa dina kaloriekrav om du vill gå ner i vikt eller gå upp i vikt. Om vi ​​vet var du är,
jag vill gå ner i vikt Att veta din kropp
vet vi var du behöver byta.’

Det handlar om din ämnesomsättning, i grunden mängden kalorier som din kropp brinner på en enda dag med minimal fysisk aktivitet.

Hiatt har hjälpt människor att hitta sin metaboliska takt i nästan 30 år och sa att en snabb 15-minuters studie är allt som krävs. Det bästa är att allt du behöver göra är att lägga sig och andas.

‘Vi samlar all luft som du andas. Därför får vi reda på hur mycket syre du använder, hur mycket koldioxid du producerar, och av allt vi kan ta reda på alla sorters saker, och en av dem är mängden kalorier du använder, säger Hiatt.

Att förlora ett kilo i veckan innebär vanligtvis att skära ut 500 kalorier per dag. Det betyder att människor som behöver konsumera 2600 kalorier för att hålla samma vikt, måste minska intaget ner till 2100 kalorier om dagen.

‘Det berättar också om din andnings kvot, och genom RQ kan vi ta reda på om du är överfödd eller underfödd och det är viktigt att veta i dagens värld’, säger Hiatt.
jag vill gå ner i vikt Att veta din kropp