hur mycket kalorier ska man äta att röka eller inte röka

gå ner i vikt träning att röka eller inte röka

så jag har en liten petpee på jobbet och vill verkligen veta vad ni tycker om det.

jag jobbar för disneystudiorna. studiorna genomförde bara en ny företagspolicy.

Den nya politiken begränsar rökare till väldigt få rökningssektioner som placeras i några slumpmässiga avlägsna platser. nästa år ska studion vara rökfri.

empl, inte följer policyn eller kränker den genom att röka utanför de begränsade områdena står inför disciplinära åtgärder.

nu röker jag och även om jag inte tänker på politiken för mycket, för med denna policy i kombination med tabaksskatten och min egen vilja att sluta ser jag tidens tecken men av någon anledning känner jag mig trakasserad. t tror att det är dina arbetsgivare platser att berätta för dig att sluta röka

Du kan antingen vara en del av problemet eller vara en del av lösningen.

>> Re: att röka eller inte röka? det är frågan

Jag jobbar på det offentliga biblioteket. Rökare kan röka på sin paus, så länge de är ‘ute och ett rimligt avstånd från dörren (inte så nära att röken rinner in när den öppnas). Jag tycker att det är rättvist. Att berätta anställda som de inte kan röka, period, är bara fascistiska. ‘Ingen av er förstår. Jag är inte låst upp här med dig. Rorschach.

20 april 2009,
hur mycket kalorier ska man äta att röka eller inte röka
11:15 EDT

>> Re: att röka eller inte röka? det är frågan

De människor som jag är borta är de människor som låtsas vara så upprörda för människor som röker runt dem, som bara blinkar och hostar väldigt högt för att försöka få dem att märka. Det är naturligtvis inte människor som har ett legitbrutande problem.

Jag röker inte (tobaks), men om du inte röker några röda märken av cigs, kan du sitta bredvid mig och puffa bort och jag kunde inte bry mig mindre.

Den ‘rökning i barer’ lag som passerat här är den dumaste. Rökfria barer? Wtf? Nästan snart får du inte heller ha en öppen behållare i en bar.

>> Re: att röka eller inte röka? det är frågan

Jag säger, uppmuntra rökare att röka mer. Skatterna som staten och länen hämtar är oumbärlig. varför begränsa det? folk förstår den därmed sammanhängande risken, så försök inte tvinga dem att sluta för att du tycker att det är ohälsosamt. Låt dem göra vad de vill ha. Nu om de inte förstår då är det deras egna dumma rubbfel. Jag röker men jag uppmuntrar helt folk som gör att röka mer. Det är min personliga syn på rökning.

nu när det gäller affärer ska varje plats ha en särskild rökningssektion men det borde inte ligga inom 50 meter från ingång och utgång. offentliga platser borde ha samma sak.
hur mycket kalorier ska man äta att röka eller inte röka