går inte ner i vikt trots träning Australiens Sydney Harbour Bridge ser första samma kön

hälsohem viktminskning Australiens Sydney Harbour Bridge ser första samma kön

(Refiler för att fixa skiljetecken i 3: e graf)

Av Stefica Nicol Bikes

SYDNEY, 1 mars (Reuters) De mötte i passerar medan de försökte gå ner i vikt, men på torsdagen australiensiska män Warren Orlandi och Pauly Phillips gjorde historia genom att bli det första samma könparet för att gifta sig ovanpå Sydney Harbour Bridge.

Paret tog sin löfte framför familjen och vännerna som samlades på strukturen kallad ‘coat hanger’, 134 meter ovanför stadens huvudhamn, två dagar före 40-årsdagen av Sydney Gay och Lesbian Mardi Gras .

Bröllopet är en lämplig personlig milstolpe för Orlandi speciellt. När han började gå ner i vikt 2013 var han mer än 370 kg och satte sig som mål att passa tillräckligt för att klättra den berömda bron.

Han förlorade slutligen mer än 250 kg (551 lbs).

Australien blev den 26: e nationen för att legalisera samma könskapenskap i december 2017, ett vattendomsmoment i ett land där vissa stater höll homosexuell aktivitet för att vara olaglig för tjugo år sedan. (Rapportering av Stefica Nicol Bikes, Redigering av Byron Kaye och Michael Perry)
går inte ner i vikt trots träning Australiens Sydney Harbour Bridge ser första samma kön