gå ner i vikt snabbt utan träning Att äta frukost efter träning kan hjälpa till med viktminskning

kolhydratfri kost Att äta frukost efter träning kan hjälpa till med viktminskning

DallasIt har berättat för oss hela vår liv att frukost är dagens viktigaste måltid men den här nya forskningen från Belgien sade att vänta på att äta efter träning kan vara det snabbaste sättet att gå ner i vikt. ‘När jag äter innan jag tränar känner jag mig lite känsla uppblåst och lustig ‘, sade David Pettle. Forskare i Belgien följde två grupper av unga män i sex veckor, en grupp åt en kolhydratfylld frukost, arbetade sedan ut och den andra gruppen arbetade och hade samma kolhydratrika måltider. Medan gruppen en vunnit omkring tre pund,
gå ner i vikt snabbt utan träning Att äta frukost efter träning kan hjälpa till med viktminskning
fick grupp två nästan ingen vikt. ‘Konventionell visdom och forskning har sagt att inom 30 till 45 minuter av träning är när din kropp mest effektivt använder protein som du tar in,’ fitness expert Brandon Wahl sade. Även om man slår på gymmet på en tom mage kanske det inte är för alla, rekommenderade Wahl att äta lite som en banan innan man slog på gymmet. ‘Jag säger inte att äta en stor frukost innan gymmet bara får något i magen för energi och efter träning äta något för att återuppbygga muskeln och förlora fettet, sade Wahl.
gå ner i vikt snabbt utan träning Att äta frukost efter träning kan hjälpa till med viktminskning